Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Alustatalous 2.0 -päivä

18.09.2019 Helsinki

TapahtumaAlustatalous 2.0 -päivässä luomme yhdessä uutta tulevaisuutta.

Digitaaliset alustat syntyvät yhä useammin monen toimijan yhteistyön tuloksena, eikä alustassa välttämättä ole yhtä päätoimijaa. Uudenlainen verkottunut liiketoimintamalli yhdistää eri yritysten palvelut ja tuotteet avoimien API-rajapintojen kautta. Tämä mahdollistaa uusien palvelujen tuottamisen kertaluokkaa aiempaa kevyemmin ja tarjoaa asiakkaalle paremman käyttökokemuksen.

Tavoitteemme on päivän aikana muodostaa ekosysteemejä, jotka tuottavat ratkaisuja suomalaisten asiakkaiden tarpeisiin eri teemoissa (SoTe, Koulu ja Teollisuus) ja jotka lähtevät tekemään näillä ratkaisuilla vientiä. Tilaisuus on suunnattu uudistumis- ja kasvuhakuisille yrityksille, jotka tähtäävät kansainvälisille markkinoille.

Tilaisuuden puheenjohtajana toimii AI Business -ohjelman ohjelmapäällikkö Outi Keski-Äijö Business Finlandilta. Tilaisuus on maksuton. Mikäli tilaisuuden osallistujamäärä ylittyy, varaamme mahdollisuuden rajata yksittäisen yrityksen osallistujamäärän yhteen henkilöön.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 18.09.2019
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Radisson BLU Seaside Ruoholahdenranta 3 Helsinki
Lisätty: 5.8.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä