logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

AI Breakfast: Innovatiiviset julkiset hankinnat

07.06.2019 Helsinki

TapahtumaKolme eri alojen julkista toimijaa, kolme kunnianhimoista alustatalouden tavoitetta. Tule aamukahvitilaisuuteen kuulemaan, mitkä ovat toimijoiden tarpeet ja mitä liiketoimintamahdollisuuksia alustaekosysteemit luovat.

Yhteinen tekijä opetusalalle, Suomen metsäkeskukselle ja yliopistollisille silmäsairaaloille on tarve laajan alustaekosysteemin kehittämiselle.

Vantaan kaupunki tekee esiselvitystä, jonka tavoitteena on kehittää opetuksen järjestelmäkokonaisuus sekä oppimisen tukemisen ja hallinnon ekosysteemi. Siihen kootaan kaikki sekä opettajan, oppilaan, rehtorin, huoltajien että hallinnon kannalta olennaiset tiedot, järjestelmät ja palvelut.

Suomen metsäkeskuksen tavoitteena on automatisoida digitaalisesti kerätyn datan käsittely ja tulosten analysointi. Näin esimerkiksi metsänomistajien on mahdollista saada reaaliaikaista metsävaratietoa ja tarkastustulokset ovat luettavissa helposti ymmärrettävässä muodossa.

Usean silmäsairaalan yhteisen projektin tavoitteena on kehittää järjestelmä, jossa silmäsairaanhoidon perustiedot siirtyvät tietokantaan automaattisesti. Tietokannasta data siirtyy edelleen muun muassa sähköiseen sairaskertomukseen ja siitä voidaan jalostaa hoidollisia analyyseja.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 07.06.2019
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Porkkalankatu 1, Helsinki
Lisätty: 3.6.2019

Tulevia digitalisaatiokentän tapahtumia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Rekrytointi.com Osaajapankki keräsi nopeasti 60 000 CV:tä tietokantaan
VR otti käyttöön koodarin vapaa-ajalla kehittämän ratkaisun flashittomaan lipunvaraukseen
Markkinointiteknologia tuottaa B2B-myynnille liidejä, mutta se edellyttää sisällöntuotantoa