Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Aamiaisseminaari: Verkkokaupan menestystekijät ja blockchain B2B-liiketoiminnassa

04.06.2019 Helsinki

TapahtumaKuluttajamarkkinalle (B2C) tyypillisiä ominaisuuksia, kuten personoituja palveluja, nopeutta ja digitaalisuutta vaaditaan entistä enemmän myös B2B-kentässä. Mitä on digitaalinen asiakaskokemus ja mikä on modernin B2B-verkkokaupan rooli sen synnyttämisessä? Mitä mahdollisuuksia lohkoketjuteknologia (blockchain) tarjoaa B2B-organisaatioille? Kuinka verkkokauppa ja lohkoketjuteknologia voivat yhdessä nostaa liiketoiminnan digitalisaation uudelle tasolle?

Tervetuloa inspiroitumaan ja verkostoitumaan Liferay Nordicin ilmaiseen aamiaisseminaariin 4.6.2019. Aamun aikana esittelemme löydöksiä IDC:n uusimmasta “Innovation in B2B Digital Commerce: Trends & Success Strategies” -raportista (sponsored by Liferay) sekä pohdimme aiemmin esitettyjen kysymysten lisäksi B2B-verkkokaupan tulevaisuutta, kuumimpia trendejä, yleisimpiä haasteita ja mahdollisia kompastuskiviä. 

Aamiaisseminaari on suunnattu etenkin keskisuurten ja suurten B2B-yritysten IT- ja liiketoimintapäättäjille sekä asiakaskokemuksen digitalisoinnista vastaaville henkilöille,  mutta toivotamme tapahtumaan lämpimästi tervetulleeksi kaikki aiheesta kiinnostuneet. Tutustu ohjelmarunkoon ja rekisteröidy nyt!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 04.06.2019
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Erottajankatu 4C
Lisätty: 8.5.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä