Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Aamiaisseminaari G.Fast-tekniikasta - Welcom Net & BCC Solutions

05.02.2020 Helsinki

TapahtumaTilaisuus on täynnä. Kaikki paikat on varattu. Mikäli haluat silti kysyä peruutuspaikkoja, ota yhteys 0400-776456 numeroon.

Vaikka valokuituverkko on viime aikoina kerännyt paljon huomiota, se ei ole kaikkien kiinteistöjen sisäverkossa todellinen mahdollisuus, vaan monesti ainoa tapa saada yhteys kustannustehokkaasti kerroksiin on edelleen kupari. Monissa kiinteistöissä olemassa olevan vanhan kupariverkon korvaaminen valokuidulla tulisi kalliiksi. G.Fast -tekniikka mahdollistaa nopeat verkkoyhteydet kupariverkkoa hyödyntämällä.

Welcom Net järjestää aamiaisseminaarin, jossa käydään läpi G.Fast -tekniikkaa, laitteita ja niiden käyttöä. Aamiaisseminaari järjestetään 5.2.2020 kello 8.30 - 10.30 osoitteessa Atomitie 5, Helsinki.

https://www.welcomnet.fi/

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 05.02.2020
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Atomitie 5
Lisätty: 15.1.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä