Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

600Minutes Procurement, Production and Supply Chain

22.10.2019

TapahtumaOptiscan auttaa yritystäsi parempaan tehokkuuteen ja tuottavuuteen tarjoamalla ratkaisuja logistiikan ja kuljetuksen hallintaan. Reaaliaikainen tiedonsiirto tuo läpinäkyvyyttä toimituksen tilaan ja ratkaisun ansiosta toimitusten jäljitettävyys on mahdollista aina loppukäyttäjälle saakka.

Tietovirtoja tehostamalla autamme yritystäsi parantamaan asiakaspalvelua, henkilökuntaasi säästämään työaikaansa ja saamaan huomattavia kustannussäästöjä sekä parantamaan yrityksesi kassavirtaa.

Paikka: Messukeskus, Kokoustamo, Helsinki

Ajankohta: 22.10.2019

Kuulet inspiroivia puheenvuoroja ja tapaat aihealueen tärkeimmät palveluntarjoajat. 

Olemme mukana tapahtumassa vaihtamassa ajatuksia kanssasi ja keskustelemassa logistiikan ratkaisuistamme ja laitteistamme.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 22.10.2019
Lisätty: 15.11.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä