Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

3.11.2020: Suomen rahoitusmarkkinat ja EU:n rahoitusmahdollisuudet

03.11.2020 Webinaari

TapahtumaJokainen yritys kohtaa rahoitukseen liittyviä haasteita jossain elinkaaren vaiheessa ja näin ollen kaikkien on hyvä pääpiirteittäin tutustua Suomen erilaisiin rahoitusmahdollisuuksiin. Käsittelemme studiotilaisuudessa Grannenfelt Financen asiantuntijoiden johdolla Suomen rahoitusmarkkinoita ja EU:n rahoitusmahdollisuuksia. Ohjelmassa:

Suomen pääomamarkkinoilla tapahtuneet konkreettiset muutokset koronakriisin myötä – nykytilanne & tulevat muutokset, Eeva Grannenfelt

Osuuden aikana käydään läpi Suomen rahoituskentän nykytilanne koronakriisin myötä. Eeva kertoo muun muassa tukimuotoisesta rahoituksesta, jota ei tarvitse maksaa takaisin. Lopuksi Eeva käy läpi, mitä rahoituskentällä ennakoidaan tapahtuvan lähitulevaisuudessa.

EU-rahoituksen rakenne, tulevat muutokset & käytännön hakuprosessi yrityksen näkökulmasta, Kirsi Karjalainen

Euroopan Unionin rahoitusmahdollisuuksiin on tulossa isoja muutoksia vuoden 2021 alusta, kun uusi ohjelmakausi (keulainstrumentti: InvestEU 2021-2027) alkaa.

Ohjelmakauden tärkeimpiä strategioita ja hankkeita ovat muun muassa European Innovation Council, joka on suunnattu innovatiivisille ja teknologiavetoisille yrityksille, sekä GreenDeal (hiilineutraaliustavoite v. 2050).

Studiotilaisuudessa Eeva ja Kirsi kertovat eri hankkeista ja ohjelmista yrityksen näkökulmasta. Läpi käydään myös niihin liittyvän käytännön hakuprosessin vaiheet, eli mitä ottaa huomioon ja mitä asioita painottaa.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 03.11.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 8.10.2020

Tulevia digitalisaatiokentän tapahtumia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Huomenna vietetään kansallista Salasanapäivää - live-hakkerointi näyttää, kuinka helppoa salasanan murtaminen on
Testissä: Digi- ja väestötietoviraston Digiturvallinen elämä -mobiilipeli opettaa työelämän digiturvataitoja
Anonyymi rekrytointi herättää kiinnostusta, mutta sitä on kokeillut vasta harva organisaatio