Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

28.10.2020: Rakenna kassavirtakone maksuaikojen dynamiikkaa hyödyntäen

28.10.2020 Webinaari

TapahtumaKassavirtaennuste on yksi yhtiön tärkeimmistä raporteista, ellei jopa se tärkein. Sen ylläpito koetaan kuitenkin työlääksi, ja mitä suurempi määrä laskuja lähtee, sen vaikeampi asiakkaiden maksukäyttäytymistä on ennustaa. Miten kassavirran seurannan ja ennustamisen saisi helpommaksi ja nopeammaksi?

Koneoppimisen avulla nykypäivän kassavirtaennusteet pystytään arvioimaan asiakkaiden aiemman maksukäyttäytymisen perusteella tehokkaasti. Tässä studiotilaisuudessa saat napakan puolen tunnin tietoiskun kassavirran tärkeydestä, sen hallitsemisen uusimmista välineistä sekä vinkkejä oman yrityksesi kassavirtakoneen rakentamiseen. Studiossa riskraten Päivi Kangasmäki ja Wannadon Anna Degerholm.

Riskrate on koneoppimista hyödyntävä kassavirtakone, joka toimii erityisesti SaaS-, vuokra- ja sopimuslaskutteisessa liiketoiminnassa. Wannado on 9-vuotias palvelualan kasvuyhtiö, jossa kassavirran ennustettavuus ja toimivuus on yksi tärkeimmistä hallinnon asioista.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 28.10.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 8.10.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä