Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

24.9. Webinaari Leanin arvovirtakuvauksen visuaalinen mallintaminen

24.09.2019 Webinaari
Tapahtuma

Putoilevia post it -lappuja ja epäselviä valokuvia arvovirtakuvauksista?

Leanin yksi yleisimmistä konkreettisista toimenpiteistä on prosessien kuvaaminen arvovirtakuvauksina. Leanin arvovirtakuvaus käsittää kaikki arvoa luovat tai ei-luovat työvaiheet, joita tarvitaan asiakastarpeesta tuotteen tai palvelun toimittamiseen asiakkaille. Arvovirtakuvauksen toteuttamiseen liittyy usein tiimityö, jossa arvovirtakuvaus tehdään post it -lappuja hyödyntäen. Menetelmä on sinänsä hyvä ja tehokas, mutta sen jatkotyöstäminen ja siitä viestiminen voi sen sijaan olla hankalaa.

Tiesitkö, että prosessien arvovirtakuvaukset voi toteuttaa myös visuaalisesti digitaalisessa muodossa? Tällöin arvovirtakuvaukset ovat tallessa yhdessä paikassa, ei tarvitse ottaa useita valokuvia kuvauksista ja myös niiden jatkotyöstäminen on helppoa. Webinaarissa tutustutkin myös Arterin ohjelmistoihin sisältyvään IMS:n ja ARC:n prosessieditorityökaluun Blue Print:iin, jolla mallinnat arvovirtakuvauksen visuaalisesti.

ILMOITTAUDU WEBINAARIIN

Miksi osallistua?

  • Opit, mitä on lean arvovirtakuvaus (VSM)
  • Hahmotat miten voit hyödyntää arvovirtakuvausta
  • Tutustut Arterin visuaaliseen työkaluun arvovirtakuvausten tueksi

Kenelle?

Webinaari on tarkoitettu kaikille lean arvovirtakuvauksista kiinnostuneille! Webinaari on hyödyllinen myös IMS- ja ARC-asiakkaille, joilla on työkalu jo olemassa, mutta eivät ota siitä välttämättä kaikkea hyötyä irti.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 24.09.2019
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 23.8.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä