Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

24.5.2022: Workshop | Miten kerron yritykseni uutisista niin, että se herättää tunteita?

24.05.2022 Webinaari

TapahtumaKaiken onnistuneen viestinnän takana on vahva tarina, joka herättää kuulijassaan tunteita.

Ohjelmisto- ja e-business ry järjestää yhdessä San Francisco Agencyn kanssa workshopin, jossa osallistuja oppii käytännön esimerkkien kautta, miten omasta yrityksestä luodaan tarinoita, ja miten niistä kerrotaan suurelle yleisölle.

Workshopissa keskitytään erityisesti ohjelmistoyrityksille tyypillisiin mediakampanjoihin, pureudutaan ajankohtaisiin mediateemoihin ja keskustellaan siitä, minkälaisiin ilmiöihin yritys voi ottaa kantaa ja miten.

Käsittelemme esimerkiksi:

  • Rahoituskierrosuutisointia
  • Tuotelanseerausta
  • Toimitusjohtajanimityksiä
  • Uutisointia uusien markkinoiden avaamisesta
  • Ajatusjohtajuutta

Vertailemme lisäksi mediatyön tekemistä Suomessa ja ulkomailla, ja tutustumme alan yleisimpiin medioihin.

Käytä tilaisuus hyväksesi! Jokaisella osallistujalla on mahdollisuus lähettää kouluttajille etukäteen kysymyksiätiedotteita ja pitchauspointeja suunnitteilla olevista uutiskampanjoista. Ennakkoon toimitettu materiaali otetaan huomioon workshopin suunnittelussa.

Tervetuloa mukaan workshopiin ja saamaan ote käytännön PR-työstä!

Tilaisuus on avoin ainoastaan Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, mutta haluat ehdottomasti mukaan, voit liittyä yhdistykseen helposti suoraan workshopin ilmoittautumislomakkeella. Lisää jäsenyyden eduista ja hyödyistä pääset lukemaan tästä.

Ilmoittaudu tästä!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 24.05.2022
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 9.5.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä