Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

2037 – tiekartta tulevaisuuteen -laivaseminaari

05.10-07.10.2017

TapahtumaSysteemityöyhdistys SYTYKE ry lähtee risteilylle kohti tulevaisuutta lokakuun alussa yhdessä alan edelläkävijöiden ja opiskelijoiden kanssa jo 20. kerran. Tämän vuoden teemana on ”2037 – tiekartta tulevaisuuteen”.

Risteilyn teeman mukaisesti katsotaan yhdessä, miten matka on taittunut tähän asti ja miltä tulevaisuus näyttää seuraavan kahdenkymmenen vuoden aikana. Keynote Speakeriksi on lupautunut Risto Linturi.

Teemaa jatketaan robotiikan, fintechin ja palvelumuotoilun keinoin unohtamatta kokonaisarkkitehtuurin osaamisyhteisön KAOS:n teemoitusta mallintamismenetelmien näkymistä.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 05.10-07.10.2017
Lisätty: 30.11.-1

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä