Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

19.11. Webinaari Tiedonhallintalain keskeiset kuvausvaatimukset

19.11.2019 Webinaari

TapahtumaTiedonhallintalaki on uusi julkisen hallinnon tiedonhallintaa koskeva yleislaki, jossa säädetään siitä, miten tietoja tulee käsitellä ja kuvata. Laki velvoittaa organisaatioilta tiedon elinkaarenhallinnan perusvaatimusten kuvantamista ja julkistamista yhtenäisenä kokonaisuutena.

Uutta kuvauskokonaisuutta kutsutaan tiedonhallintamalliksi ja vastuu sen kuvaamisesta ja toteuttamisesta on tiedonhallintayksiköllä. Mallin tulee olla valmis 1.1.2021 mennessä. Vaikka sanaa ”kokonaisarkkitehtuuri” ei enää käytetä laissa itsessään, on tiedonhallintamalli kuitenkin käytännössä kokonaisarkkitehtuurikuvaus.

Tule mukaan webinaariimme oppimaan, mitä kaikkea tiedonhallintamallin kuvausten tulee sisältää ja mitkä ovat keskeiset kuvausvaatimukset.

ILMOITTAUDU WEBINAARIIN

Miksi osallistua?

Saat käsityksen siitä

  • Mikä tiedonhallintalaki on
  • Millainen on tiedon elinkaari
  • Mitä kuvauksia tiedonhallintalaki edellyttää
  • Miten Arterin ARC-ohjelmisto voi tukea tiedonhallintamallin kuvaamista

Kenelle?

Webinaari on tarkoitettu julkisen sektorin organisaatioiden tietohallintotehtävissä toimiville henkilöille, sekä kaikille tiedonhallintalaista kiinnostuneille.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 19.11.2019
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 23.8.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä