Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

16.9.2020 SaaS-klubi | Loupedeck: maailmalle raudalla ja siitä kohti markkinapaikkaa

16.09.2020 Webinaari

TapahtumaTällä kertaa SaaS-klubin studion lavalla saadaan äkkiä erikoisempi SaaS-yritys, nimittäin valo- ja videokuvaajille erikoisnäppäimistöä valmistava suomalainen Loupedeck. Yli 10 miljoonan myyntiin muutamassa vuodessa yltänyt Loupedeck tunnetaan raudasta. Siitä maksetaan, mutta samalla se on keino softamarkkinan avaamiselle. Kuten arvannetkin, äly on softassa, lisäarvo pilvessä ja ekosysteemin ovi aukeamassa.

Tarjolla on siis hiukan erilaisen SaaS-yrityksen tarinaan verhottu tietopaketti SaaS-strategiaa, maailmanvalloitusta ja ekosysteemin rakennusta kun lavalle nousee vuorollaan Loupedeckin CEO Mikko Kesti, kasvusta vastaava CMO Felix Hartwigsen ja CTO Pauli Seppinen. Luvassa mielenkiintoista yritystarinaa, tuoreita ja meikäläisillä harvoin käytettyjä kasvukeinoja, sekä teknologiaa. Löylyä lauteilta heittämässä tuttuun tapaan Antti Pietilä.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 16.09.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 10.9.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä