Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

1.6.2020: Julkaisutilaisuus | Verkkokauppojen käyttämät alustateknologiat Suomessa 2020

01.06.2020 Webinaari

TapahtumaOhjelmisto- ja e-business ry on selvittänyt yhteistyössä North Patrolin kanssa, mitä verkkokauppa-alustateknologioita Suomen suurimmat yritykset käyttävät.

Tutkimuksessa analysoitiin 299 verkkokaupan käyttämä teknologia. Valintakriteereinä olivat, että verkkokauppaa harjoittavan yrityksen liikevaihdon täytyy olla yli miljoona euroa ja verkkokaupassa tarjolla kohtuullisen kokoinen valikoima.

Verkkokauppa-alustojen kokonaismäärä on 48 kpl ja yksi on ylitse muiden – lähes joka neljäs tutkimuksen verkkokaupoista toimii tällä alustalla.

Studiotilaisuudessa esitellään tutkimuksen tulokset, ja niistä on mahdollista kysyä ja keskustella online. Paikalla tekijätiimi North Patrolilta: Web & CMS / E-commerce Expert & Co-founder Perttu Tolvanen ja Digitalization Architect Heikki Toivo.

Tervetuloa mukaan online!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 01.06.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 25.5.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä