Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Talented

Me autamme yrityksiä rakentamaan ja kehittämään digitaalisia kyvykkyyksiään kasvukonsultoinnilla, ulkoistamalla ohjelmistokehitystä ja rekrytoimalla IT-tekijöitä sekä johtoa.

Talented - Yritysesittely

Yhä useammille yrityksille on kriittistä, että ohjelmistokehitysosaaminen on firmassa sisällä, sillä yhä useampi ala digitalisoituu. Mitä digitaalisempaa bisnes on, sitä heikommin pärjää kaiken ulkoistamalla ja olettamalla, että juuri omalle yritykselle sopivia valmiita ratkaisuja voi vain ostaa.

Menestyvän yrityksen on osattava kehittää ja johtaa itse softakehitystään ja tämä tarkoittaa sitä, että pitää myös osata ostaa softakehitystä entistä paremmin.
Työntekijöitä 43
Y-tunnus 3218076-3
Perustettu 2016
Www talented.fi
Puh
E-mail hello@talented.fi
Toimipaikat Helsinki, Oulu, Turku

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

HR
(0)

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
(0)

Talented - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Talented - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Talented - Referenssit

Talented - Bloggaukset

Talented - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Talented - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Talented kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku