Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Spinet Oy

Spinet Oy on prosessien arviointiin ja kehittämiseen erikoistunut yritys. Arviointitoimintamme perustuu kansainvälisiin standardeihin ja malleihin, erityisesti ohjelmistotuotannon, järjestelmäsuunnittelun ja IT-palvelujen alueella. Usein osana arviointipalveluamme on joku laatuominaisuus, kuten turvallisuus, tietoturva tai organisaation kypsyys. Toimialoistamme mainittakoon ydinvoima-ala. Asiantuntijoillamme on syvällinen standardien ja mallien tuntemus. Olemme mukana monessa ISO-standardin kehitystyössä erityisesti ns SPICE-mallien osalta. Lisäksi tunnemme hyvin CMMI-mallin. Olemme läheisessä yhteistyössä esim FiSMA ry:n, SFS:n ja TTL:n kanssa. Spinet Oy on perustettu vuonna 2003. Katso tarkemmin www.spinet.fi.

Spinet Oy - Yritysesittely

Laaja kuvaus puuttuu.

Työntekijöitä -
Y-tunnus 1826322-0
Perustettu -
Www www.spinet.fi
Puh
E-mail
Toimipaikat

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Spinet - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Spinet - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Spinet - Referenssit

Spinet - Bloggaukset

Spinet - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Spinet - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Spinet kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku