Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Select Financial Services Oy

Select Financial on kasvu- ja asiantuntijayrittäjän kokonaisvaltainen taloushallinnon kumppani. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, mutta palvelemme sähköisten työkalujen avulla asiakkaita myös muualta Suomesta.

Select Financial Services Oy - Yritysesittely

Taloushallinnon kumppani:
Me emme tarjoa vain lakisääteistä kirjanpitoa, vaan olemme mukana tekemässä tuloksellista liiketoimintaa asiakkaidemme kanssa. Luomme jokaiselle asiakkaallemme sopivan prosessin, jonka pohjalta teemme yhteistyötä. Asiakkaidemme menestys on meidän menestyksemme.

Selkeä kuva taloudestasi:
Saat käyttöösi alan parhaat digitaaliset taloushallinnon työkalut, jotka tuottavat tarkkaa ja reaaliaikaista dataa, jolla saa selkeän kuvan yrityksen taloudesta. Saat sopivat raportit, joiden tuottama tieto antaa pohjan ja luottamusta hyvien liiketoimintaratkaisujen tekemiseen.

Parempia liiketoimintapäätöksiä:
Oikean ja ajankohtaisen datan avulla asiantuntijamme auttavat hyödyntämään liiketoiminnan koko potentiaalin. Voimme minimoida kustannuksia ja optimoida kassavirtaa.
Työntekijöitä - Www selectfinancial.fi
Y-tunnus 2921254-1 Puh +358 45 1583 550
Perustettu - E-mail hello@selectfinancial.fi
Toimipaikat Helsinki

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Taloushallinto
(0)

Select Financial Services - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Select Financial Services - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Select Financial Services - Referenssit

Select Financial Services - Bloggaukset

Select Financial Services - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Select Financial Services - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Select Financial Services kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku