Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Suunnitteluinsinööri, kokoaikainen, TMV Line Oy, Ulvila

RekryilmoitusOletko opintojasi viimeistelevä, vastavalmistunut tai jo hieman kokeneempi rakennus-, kone- tai metallipuolen insinööri? Kiinnostaisiko sinua voimajohtosuunnittelun monipuoliset työtehtävät? Saatat olla etsimämme suunnitteluinsinööri!

Etsimme sinua

Me Clevryllä etsimme TMV Line Oy:lle suunnitteluinsinööriä Ulvilaan! Suunnitteluinsinöörinä pääset työskentelemään 110-400 kV voimajohtoprojektien parissa. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työllistyminen tapahtuu suoraan TMV Line Oy:lle.

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään voimajohtoprojektien parissa kokeneen tiimin ympäröimänä. Suunniteltavat kohteet, joiden parissa tulet työskentelemään ovat esimerkiksi paikallaan valettavat perustukset, elementtiperustusten suunnittelu, paalutus ja massan vaihdot sekä teräs -ja betonirakenteiden suunnittelu ja mitoitus. Työ sisältää monipuolisia tehtäviä voimajohtosuunnittelun parissa. Voit olla pian opinnoistasi valmistuva, vastavalmistunut tai jo hieman kokeneempi rakennus-, kone- tai metallipuolen insinööri. 

Asiakasyritys

TMV Line Oy tarjoaa 110 kV voimajohtojen rakentamisen ja uudistamisen palveluita. Voimajohtopalvelut käsittävät 110 kV voimajohtojen suunnittelun, rakentamisen ja kunnossapidon. Konsernin toinen yhtiö TMV Service Oy tarjoaa 110-400 kV sähköasemia.

 • Pääasialliset tehtävät110-400 kV voimajohtoprojektien monipuoliset suunnittelutehtävät
 • Suunnittelet esimerkiksi perustusvaluja, elementtiperustuksia, paalutuksia sekä erilaisia teräs- ja betonirakenteita
 • Vastaat rakennekuvista, mitoitus- ja massalaskennasta
 • Dokumentointi ja materiaalivalvonta
 • Odotamme sinultaRelevanttia koulutaustaa (rakennus-, kone- tai metallipuolen AMK/DI)
 • Kokemusta AutoCAD ja MicroStation -ohjelmista
 • Kokemusta 2D ja 3D -ohjelmista kuten esimerkiksi SolidWorks tai Tekla
 • Katsomme eduksi relevantin työkokemuksen
 • Arvostamme aikaisempaa kokemusta lujuuslaskennasta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • B-ajokortti
 • Tarjoamme sinulle TMV Line Oy:n ammattitaitoisen tiimin tuen
 • Monipuoliset, mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät
 • Hyvät kehittymismahdollisuudet

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme jo hakuajan sisällä potentiaalisten hakijoiden kanssa! Viimeinen hakupäivä on 29.11.2021. Hae tehtävään tämän linkin kautta: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/240419?hsLang=fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Noora Leskelä (noora.leskela@clevry.com). Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme 

Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. 

Meidän kauttamme hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin. 

 

Lisätietoa Clevrystä 

Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

Pinterest
Clevry Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 15.11.2021 - 29.11.2021
Sijainti: Ulvila

Lisätietoa

Yritysprofiilii Clevry kotisivut

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä