Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

OPR-Finance: IT Support Specialist

RekryilmoitusTyösopimuksen tyyppi: vakituinen, kokoaikainen

Sijainti: Lautatarhankatu 8 B, 00580 Helsinki

Haku-DL: 10.6.2021

OPR-Finance on vuonna 2005 perustettu suomalaisomisteinen yksityinen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa monipuolisia kuluttaja- ja yritysluottopalveluita. OPR-Finance on kuusitoistavuotisen elinkaarensa aikana toteuttanut yli miljoona lainaratkaisua yli 500 000 asiakkaalle. OPR-Finance toimii tällä hetkellä Suomen lisäksi kolmessa EU-maassa: Ruotsissa, Hollannissa ja Tšekissä. OPR-Financen organisaatiossa työskentelee yli 70 oman alansa ammattilaista monipuolisissa työtehtävissä muun muassa asiakaspalvelun, IT:n, talouden, markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen tehtävissä. Nyt on sinun mahdollisuutesi liittyä OPR-Financen osaavaan joukkoon, sillä he etsivät lisävahvistusta IT-tiimiinsä. Älä siis aikaile, vaan hae IT Support Specialistin tehtävää jo heti tänään!

OPR-Finance etsii nyt Suomesta käsin toimivaan noin kymmenen hengen IT-tiimiinsä kehittymishaluista ja osaavaa IT Support Specialistia! IT Support Specialistina toimit monipuolisissa ja vaihtelevissa työtehtävissä, mutta vastaat työparisi kanssa ensisijaisesti OPR-Financen toimistoinfran tukipalveluista ja niiden kehittämisestä. Tyypillisiin työtehtäviisi kuuluu tukipyyntöjen ratkaisu pääasiassa etäyhteyksien kautta VMwareen, palomuureihin ja M365:een liittyvissä asioissa. Lisäksi tuet OPR-Financen henkilökuntaa uusien työvälineiden kuten läppäreiden ja puhelimien käyttöönotossa ja ennen kaikkea pääset kehittämään koko toimintaa eteenpäin!

Olet etsimämme IT Support Specialist mikäli sinulta löytyy jo tietämystä yritysverkoista ja verkkolaitteista, palvelinympäristön ylläpitokokemusta (VMWare), perusymmärrystä palomuureista yrityskäytössä sekä perusymmärrystä M365:sta. Edellä mainittujen asioiden osaamisen ohella arvostamme ennen kaikkea kehittymishalua sekä valmiutta hypätä mukaan kaikenlaisiin tehtäviin. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi itseohjautuvaa, rohkeaa ja asiakaspalveluhenkistä asennetta sekä paineensietokykyä ja ongelmanratkaisutaitoa. Aloitusajankohta tehtävässä voidaan sopia joko mahdollisimman pian tai elokuussa alkavaksi.

Tarjoamme sinulle:

- Mielenkiintoisen työpaikan rahoitusalan keskiössä

- Matalahierarkisen työympäristön kansainvälisessä yrityksessä

- Rennon ja hyvän yhteishengen omaavan työporukan

- Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä yrityksen sisällä yhä haastavampiin tehtäviin ja toimenkuviin

- Vapauden organisoida omaa työtäsi ja suorittaa työtehtäväsi haluamallasi tavalla - OPR-Financella luotetaan siihen, että sinä tiedät itse parhaiten

- Monipuolisia etuja, kuten lounas-, virike-, netti-, puhelin- ja työmatkaedut sekä työterveyshuollon ja työterveysvakuutuksen

Odotamme sinulta:

- Soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta

- Tietämystä yritysverkoista ja verkkolaitteista

- Palvelinympäristön ylläpitokokemusta (VMware)

- Ymmärrystä palomuureista yrityskäytössä sekä perusymmärrystä M365:sta

- Paineensietokykyä ja ongelmanratkaisutaitoa

- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

- Intune-, MDM-, Azure AD-, macOS-, AWS- ja Linux-osaaminen

- Syvempi M365-osaaminen

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme OPR-Financen palvelukseen.

Näetkö sinä itsesi osana OPR-Financen kansainvälistä työyhteisöä? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 10.6.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/85399/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

OPR-Financesta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.opr-finance.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anni Nurmi (+358503042987, anni.nurmi(at)atalent.fi.) Puhelimitse tavoitat parhaiten tiistaina 1.6. klo 14-15 ja maanantaina 7.6. klo 13-14.

Pinterest
aTalent Recruiting logo

Tietoja

Hakuaika: 31.5.2021 - 10.6.2021
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://atalent.fi/open-position/it-support-specialist-5
Yhteydenotto: anni.nurmi(at)atalent.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii aTalent Recruiting kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
Master Data MDM
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Tietoturva

Teknologia

Azure
Microsoft

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä