Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Junior Systems Specialist, kokoaikainen, Finnlines Oyj, Helsinki

post_image

RekryilmoitusEtsimme sinua

Me Clevryllä etsimme nyt asiakkaallemme Finnlinesille Junior Systems Specialistia heidän pääkonttorilleen Vuosaaren satamaan Helsinkiin. Tulet työllistymään kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen suoraan Finnlinesille. Aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä, mielellään viimeistään kesäkuun 2021 aikana. 

Junior Systems Specialistina toimit logistiikkaprosessien ja -järjestelmien asiantuntijana sekä järjestelmätukena. Alussa pääpaino on järjestelmien tuessa ja operoinnissa, mutta kokemuksen karttuessa sinun on mahdollista päästä mukaan prosessien määrittelyyn ja parantamiseen käyttäjien palautteet huomioon ottaen. Tuet järjestelmien kehityshankkeita varmistaen, että tarvittavat ominaisuudet on toteutettu sovitulla tavalla. Lisäksi pääset osallistumaan testaukseen ja käyttöönottoon. Tukenasi on kansainvälinen ja asiantunteva IT-tiimi, joka tukee ja kehittää tietojärjestelmiä Finnlines ja Finnsteve-yhtiöissä. Tuotannossa olevien tietojärjestelmien järjestelmätuki on osaston 1. prioriteetti. 

Olet mahdollisesti etsimämme henkilö, jos omaksut nopeasti uusia järjestelmiä ja haluat syventää osaamistasi. Sinulla on lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot ja ratkaisukeskeinen asenne. Mikäli et tiedä jotain, olet aina valmis selvittämään asian, jotta pystyt palvelemaan käyttäjiä laadukkaasti. Olet mahdollisesti kiinnostunut logistiikka-alasta ja eduksi katsomme alan tuntemuksen. Tehtävä alkaa kattavalla perehdytyksellä, joten voit olla uraasi aloittava tekijä, jolla on halua kehittyä asiantuntijaksi. Sopivia opintotaustoja tehtävään ovat esimerkiksi ohjelmistoinsinöörin tai IT-tradenomin tutkinnot. Työkokemus IT-tuen tehtävistä antaa erinomaisen pohjan tehtävään.

Asiakasyritys

Finnlines on Itämeren, Pohjanmeren ja Biskajanlahden johtavia rahti- ja matkustajaliikennevarustamoja. Yhtiön matkustajarahtilaivat tarjoavat palveluja Suomesta Saksaan ja Ahvenanmaan kautta Ruotsiin sekä Ruotsista Saksaan. Finnlinesin roro-alukset liikennöivät Itämerellä, Pohjanmerellä ja Biskajanlahdella. Yhtiöllä on tytäryhtiöt tai myyntikonttorit Saksassa, Belgiassa, Britanniassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Puolassa. Merikuljetusten lisäksi yhtiö tarjoaa satamapalveluja Helsingin ja Turun satamissa. Finnlines on osa Grimaldi-konsernia, joka on yksi maailman suurimpia roro-varustamoita ja suurin rahti- ja matkustajaliikennettä (Motorways of the Sea) Euroopassa harjoittava varustamo. Tämän ansiosta Finnlines pystyy tarjoamaan linjaliikennepalveluja Välimeren, Länsi-Afrikan sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikan itärannikon satamiin.

Finnlines on kansainvälinen yhtiö, joka työllistää yli 1 500 henkilöä seitsemässä maassa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2020 oli 484,0 miljoonaa euroa ja tulos 69,7 miljoonaa euroa. Lue lisää: https://www.finnlines.com/fi

Pääasialliset työtehtävät

 • Toimit logistiikkaprosessien ja -järjestelmien asiantuntijana sekä järjestelmätukena
 • Teet testaus- ja käyttöönottotehtäviä

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa IT -alan tutkintoa (esim. ohjelmistokehitys, IT-tradenomi)
 • Jotakin aiempaa työkokemusta esimerkiksi softapuolelta tai IT-tuen parista
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Eduksi katsomme ymmärryksen tietokannoista

Tarjoamme sinulle

 • Vakituisen työn ja kilpailukykyisen palkkauksen
 • Kattavan ja laajan perehdytyksen tehtävään
 • Vastuulliset ja monipuoliset työtehtävät koulutusjakson jälkeen
 • Mahdollisuuden työllistyä mielenkiintoiselle toimialalle joka kehittyy jatkuvasti
 • Lämminhenkisen ja aidosti kehittymistäsi tukevan tiimin ympärillesi!

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 27.5.2021, mutta nopeus on valttia. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Tiia Mäenpää (tiia.maenpaa@clevry.com). Huomioithan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan sähköpostitse ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

 

Hae tehtävään tämän linkin kautta: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/197214

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme

Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. Meidän kautta hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Clevrystä

Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

Pinterest
Clevry Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 21.5.2021 - 27.5.2021
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/197214
Yhteydenotto: tiia.maenpaa@clevry.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Clevry kotisivut

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä