Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Johtava IT-arkkitehti

post_image

RekryilmoitusHaemme joukkoomme IT-arkkitehtia, jolla on voimakas halu luoda uusia mahdollisuuksia ja ratkaista haasteita sosiaali- ja terveydenhuollon tulevaisuuden tietojärjestelmien kehittämiseen liittyen. Sosiaali- ja terveydenhuolto on integroitumassa uudella tavalla ja tarvitsee tuekseen uudenlaisia, kansalaiskeskeisyyttä korostavia ja kokonaisvaltaisia sosiaali- ja terveydenhuollon palveluprosesseja tukevia tietojärjestelmiä.

Haet seuraavan tason haastetta ja haluat työskennellä täysin uusien asioiden kanssa, jotka vievät suomalaista sosiaali- ja terveydenhuoltoa eteenpäin. Rakastat monimutkaisia ongelmia, tiedostaen, että laatimasi ratkaisut linkittyvät kiinteästi asiakasorganisaatioidemme ydinprosesseihin. Ajattelusi ytimessä on, ettei olemassa ole IT-projekteja, on vain asiakkaiden toiminnanmuutosprojekteja.

Pääset osaltasi luomaan vahvoja asiakastarinoita ja ratkaisuja, joissa yhdistyy CGI:n olemassa olevat asiakas- ja potilastietojärjestelmät sekä niiden päälle ja rinnalle rakentuvat tulevaisuuden ratkaisut, joita sinä olet suunnittelemassa. Edesautat toiminnallasi suomalaisia sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestäjiä ja -tuottajia luomaan uusia ja parantamaan olemassa olevia toimintamalleja, palvelutuotannonrakennetta sekä palvelutuotannon tuottavuutta ja tuotettujen palveluiden vaikuttavuutta. Pääset vaikuttamaan palveluita tuottavan tiimin sisältöön ja osaamisiin. Pelikenttänäsi on valtion, kuntien ja tulevien sosiaali- ja terveydenhuollon hyvinvointialueiden sekä yksityisten sektorin organisaatiot.

Työtä voit tehdä mistä päin Suomea tahansa.

Mihin pääsisit mukaan?

Tehtäviisi kuuluu uusien, monimutkaisten ongelmien, joihin ei ole valmiita ratkaisuita, ratkaiseminen. Tulevaisuuden sosiaali- ja terveydenhuollon ICT:ssä vahvaa osaa näyttelee nykyisten asiakas- ja potilastietojärjestelmien päälle rakentuvat asiakkuudenhallinnan ja toiminnanohjauksen tietojärjestelmäkokonaisuudet. Tietojärjestelmäkokonaisuuteen kuuluvat lisäksi kiinteästi kansalaisen sähköisen asioinnin palvelualustat ja palvelut sekä tietojohtamiseen liittyvät tietoallas- ja -varastoratkaisut sekä niiden päälle rakentuvat ennakoivan analytiikan ja keinoälyn teknologiat – kaikki liittyy kaikkeen. IT-arkkitehti omalla roolillaan johtaa toimivan kokonaisuuden rakentumista.

Tehtäväsi on mallintaa näiden eri kokonaisuuksien roolit suhteessa toisiinsa ja luoda niiden toimintaan liittyvä -kokonaisarkkitehtuuri. Asiakkuudenhallinnan ja toiminnanohjauksen osalta laadit kokonaisvaltaisen teknisen arkkitehtuurin ja johdat käytännön projekteissa ja palvelukehityksessä. Tutustut mielelläsi uusiin teknologioihin ja pääset myös vahvasti vaikuttamaan projektien teknologiavalintoihin. Teet yhteistyötä? asiakkaiden, teknologiakumppaneiden ja viranomaisten kanssa.

Tuotteiden ja asiakaskohtaisten ratkaisuiden suunnittelun ja teknisen toteutuksen johtamisen lisäksi keskeinen osa tehtävää on johtavana teknologiakonsulttina toimiminen asiakkaan liiketoimintatarpeiden mukaisesti. Nämä toimeksiannot ovat tärkeä on CGI:n omien kehitysaktiviteettien suuntaamista eli osallistut merkittävästi CGI:n tarjoaman kehittämiseen oman työsi kautta. Toisaalta näet itsesi teknologiaevankelistana ja toisaalta asiakkaan liiketoiminnan vahvana tukihenkilönä teknologian keinoin. Osallistut mm. näkemykselläsi tarjouksien laatimiseen asiakkaillemme.

Olet mukana rekrytoimassa tulevia kollegoitasi, mm. koodaareita, suunnittelijoita ja muita arkkitehtejä. Luot osaamisen ja kokemuksesi kautta tilaa nuoremmille konsulteille erilaissa toimeksiannoissa ja asiakkuuksissa, haluten valmentaa heitä eteenpäin urillaan.

Tarjoamme sinulle

Tee työtä, jolla on merkitystä! Olemme merkittävänä yhteiskunnallisena ja yhteisöllisenä toimijana, joka on läsnä asiakkaittemme arjessa ja auttaa suomalaista sosiaali- ja terveydenhuoltoa sekä suomalaisia pärjäämään ja kehittymään ajan haasteissa.

Tarjoamme haastavan, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kansallisesti laajalti levinneiden tietojärjestelmien kehittämisen ja käyttöönoton parissa, kehittyvässä työympäristössä. Tarjoamme työn tekemiselle joustavat puitteet, jotka mahdollistavat eri elämäntilanteiden yhteensovittamisen. Panostamme vahvasti asiantuntijoidemme osaamisen kehittämiseen ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Saat mahdollisuuden vaikuttaa järjestelmien kehityssuuntaan jo varhaisessa vaiheessa ja samalla olet mukana tuottamassa ratkaisuja, jotka koskettavat suurta osaa suomalaisista.

Näin menestyt kanssamme

Tulevaisuuden ratkaisut tulevat perustumaan teknologia-alustoihin, jotka mahdollistavat ketterän kehityksen niin kokonaisvaltaisten tuotteiden kuin asiakaskohtaisten toteutuksien laatimiseksi. Kokonaisuuteen liittyy niin integraatioiden kokonaisvaltainen suunnittelu kuin pilviteknologioiden soveltaminen kokonaisuuden tuottamiseksi.

Tunnet low-code/no-code teknologia-alustoja, kuten esimerkiksi Microsoft Dynamics 365 tai InterSystems HealthShare/IRIS for Health. Kykenet suunnittelemaan ja johtamaan niiden päälle rakentuvia ratkaisuiden toteuttamista. Ratkaisut sijoittuvat tulevaisuudessa pilviin kuten Azure, Google Cloud tai AWS. Ratkaisuiden sisäiset ja ulkoiset integraatiot perustuvat erilaisiin palveluväyläratkaisuihin, jotka noudattavat sosiaali- ja terveydenhuollon käytössä olevia standardeja kuten HL7 ja FHIR. Kaikessa kehittämisessä tulee huomioida sosiaali- ja terveydenhuollon kansallinen viitearkkitehtuuri mm. Kanta-palveluiden osalta.

Olet suunnittelut ja teknisesti johtanut monimukaisia ratkaisukokonaisuuksia alusta loppuun. Omaat vahvan ymmärrykseni monimutkaisista ja moderneista arkkitehtuureista ja ympäristöistä sekä erilaisista kehittämismalleista, erityisesti ketterästä tietojärjestelmäkehityksestä. Otat tilanteen haltuun ja luot osaltasi muutosta ympärillesi. Kykenet suunnittelemaan ja teknisesti sekä henkisesti johtamaan niin asiakaskohtaisten ratkaisuiden kuin tuoteratkaisuiden rakentamista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa ja halua olla rohkeasti esillä ja vaikuttaa ympäristön sidosryhmiin. Arvostamme lisäksi terveydenhuollon tai sosiaalihuollon toimialan tuntemusta.

Kiinnostuitko?

Loistomma! Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested". Viimeinen hakupäivä on 30.11.2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä. Ilmoitathan palkkatoiveesi hakemuksessasi.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Toni Suihko: +358 40 703 5159

Henri Hietala: +358 40 038 5088

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Pinterest
CGI Suomi Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 4.11.2020 - 30.11.2020
Tarkennettu
sijainti:
Koko Suomi
Linkki: https://bit.ly/2I23wto

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CGI Suomi kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Amazon Web Services
Azure
Microsoft

CGI Suomi Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä