Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Järjestelmäasiantuntija, kokoaikainen, Bilia Oy Ab, Vantaa

RekryilmoitusLöytyykö sinulta näkemystä ja osaamista sisäiseen IT-tukeen ja sen kehittämiseen? Haluaisitko itsenäisen ja laajan työnkuvan hyvässä työporukassa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Järjestelmäasiantuntija!

Etsimme sinua

Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme, Bilia Oy Ab:lle henkilöä Järjestelmäasiantuntijan tehtävään vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakkaalle. Aloitus tehtävässä on joustavasti elo-syyskuun aikana.

Järjestelmäasiantuntijan tehtävässä toimit kahden hengen tiimissä yrityksen sisäisen IT-tuen ja siihen liittyvien kehitystehtävien parissa. Tehtävässä palvelet Bilian noin 250 hengen kokoista sisäistä asiakaskuntaa. Työ on todella laaja-alaista ja käytännönläheistä sekä tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden kehittää asiantuntijuuttasi ja saada uusia haasteita urallesi!

Asiakasyritys

Bilia on pääkaupunkiseudulla toimiva Volvo-henkilöautojen jälleenmyyjä. Tavoitteenamme on tarjota laadukkaiden autojen lisäksi henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua kaikissa auton omistamiseen liittyvissä asioissa. Toimintaamme ohjaa visio olla oman alueemme halutuin ja menestyvin autoilun palveluorganisaatio. Lisätietoa: https://bilia.fi/fi

Pääasialliset tehtävät

 • IT-tuki sisäisille sidosryhmille
 • Laiteinfran ylläpito ja asennukset
 • Ongelmanratkaisu eri viestintäkanavien kautta
 • Osallistuminen IT-ympäristön kehitysprojekteihin
 • Etäpäivystysvuoro joka toinen lauantai (kiinteä lisäkorvaus)

Odotamme sinulta

 • Aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä
 • Perusymmärrystä seuraavista: Windows 10, Windows palvelinympäristö, AD-ympäristö, M365 (Office-sovellukset), lähiverkot, tietoturva
 • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
 • Hyviä asiakaspalvelu ja kommunikointitaitoja
 • Itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
 • Kykyä ja halua oppia uutta
 • Positiivista asennetta

Katsomme eduksi

 • B-ajokortin
 • IT-alan koulutustaustan

Tarjoamme sinulle

 • Monipuolisen työnkuvan
 • Itsenäisen ja vastuullisen roolin
 • Työsuhde-etuina liikunta/kulttuurietu, autojenostoetu, sairaskuluvakuutus ja laaja työterveys
 • Rennon työilmapiirin yrityksessä, jossa viihdytään pitkään!

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 6.8.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Tiia Mäenpää (tiia.maenpaa@clevry.com). Huomioithan, ettemme ota vastaan hakemuksia sähköpostitse ja hoidamme asiakasyrityksemme puolesta kaikki tehtävää koskevat tiedustelut.

 

Hae tehtävään tästä linkistä: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/221866?hsLang=fi

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme

Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kauttamme hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Clevrystä

Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

Pinterest
Clevry Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 14.7.2021 - 6.8.2021
Yhteydenotto: mari.munne@clevry.com

Lisätietoa

Yritysprofiilii Clevry kotisivut

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä