Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Haarla Oy: IT Manager

RekryilmoitusTyösopimuksen tyyppi: vakituinen, kokoaikainen

Sijainti: Tampere, etätyö

Toivottu aloitusajankohta: mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan

Haku-DL: 3.11.2021

Vuonna 1962 perustettu Haarla Oy on teollisuuden jakeluliiketoimintaan erikoistunut perheyritys. Toimintamme keskiössä on tietotaitomme valjastaminen kotimaisten ja kansainvälisten asiakkuuksiemme käyttöön. Osaamisemme on erittäin laaja-alaista: toimitamme tuotteita sekä raaka-aineita muun muassa elintarvike-, hyvinvointi-, metalli-, kemian- ja maatalouden teollisuuden valmistajien käyttöön. Hallitsemme eri teollisuudenalojen raaka-aineiden, prosessien ja optimoinnin lisäksi myös koneet, hankintatoiminnan ja logistiikan. Työmme perustuu pitkän tähtäimen suhteisiin tarkoin valikoitujen liikekumppanien kanssa, jotka jakavat Haarlan arvopohjan omassa liiketoiminnassaan. Toimipisteitä meillä on Tampereella, Lontoossa, Göteborgissa, Tallinnassa sekä Qingdaossa. 

 

Haarla Oy etsii nyt dynaamiseen joukkoonsa kehitysmyönteistä IT Manageria monipuolisten IT- ja järjestelmätehtävien pariin. Tämä rooli tarjoaa runsaan vastuun lisäksi vapautta, vaihtelevuutta ja mahdollisuuden kehittää tehtäväkenttääsi. Tehtävässä vastaat Haarlan yleisestä IT-hallinnosta, tuotannollisten järjestelmien ylläpidosta, dokumentinhallinnasta sekä järjestelmien kehitystyöstä. Pääpaino on järjestelmien käytettävyyden varmistamisessa ja kehittämisessä, raportoinnissa sekä yleisessä suunnittelutyössä. 

IT Managerina tehtäviisi kuuluu muun muassa:

-Kattava kokonaisvastuu Haarlan IT-ympäristöstä, järjestelmistä, laitteista 

-IT-kumppaneiden hallinta ja ulkoistettujen palvelukokonaisuuksien koordinointi

-Useamman järjestelmän pääkäyttäjänä toimiminen ja integraatioiden luominen

-Päävastuu IT-kehitysprojekteista

-Säännöllinen sekä ad hoc raportointi esimerkiksi järjestelmien käyttöönottoon liittyen

-Tietoturvan ylläpito ja kehitys

-Laitehankinnoista päättäminen

-Järjestelmien käyttökoulutukset henkilöstölle

Järjestelmien osalta käytössäsi ovat esimerkiksi Dynamics Nav ERP, Lime CRM, M-files, Akeneo PIM, QlikSense sekä M365-ympäristö. Toivomme, että olet ehtinyt kerryttää aikaisempaa kokemusta vastaavista järjestelmistä, mutta erityisesti hyvä ERP-tuntemus on edellytys työssä menestymiselle. IT Managerina toimit tiiviissä yhteistyössä Haarlan johdon ja muun henkilöstön sekä ulkoisten IT-konsulttien, -tuen, -toimittajien ja palveluntarjoajien kanssa, minkä vuoksi hyvät vuorovaikutustaidot ja itseohjautuvuus ovat tehtävässä avainasemassa. Ennen kaikkea toivomme, että sinulla on halu kehittää Haarlan IT-ympäristöä palvelemaan liiketoiminnan tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla.

Toivomme sinulta: 

-Aikaisempaa kokemusta monipuolisista ja vastuullisista IT-alan tehtävistä

-Vahvaa ERP-osaamista - luemme eduksesi erityisesti Dynamics Nav -järjestelmän tuntemuksen. Muiden yllä mainittujen tai vastaavien järjestelmien osaaminen on myös eduksi

-Kykyä päätöksentekoon sekä kiinnostusta kehitystyötä kohtaan

-Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

  

Eduksesi katsomme:

-Tehtävään soveltuvan korkeakoulututkinnon

-Aikaisemman kokemuksen järjestelmäintegraatioiden parissa työskentelystä

-Kiinnostuksen kansainvälistä kauppaa kohtaan

  

Haarla tarjoaa sinulle: 

-Työyhteisön, joka yhdessä tekee asiakkaidemme päivästä paremman - joka päivä

-Laaja-alaisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset kehittämään sekä itseäsi että omaa tehtäväkenttääsi

-Mahdollisuuden tehdä konkreettisia ratkaisuja, joilla viet Haarlan toimintaa entistä digitaalisempaan suuntaan

-Kansainvälisen työympäristön, joka tuo työpäiviisi monipuolisuutta ja vaihtelevuutta 

-Mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen - Haarlalla jokainen työntekijä saa käyttää vuoden aikana kaksi viikkoa työaikaa omaa työtä tukevaan kouluttautumiseen 

-Rennon ja positiivisen työyhteisön perheyrityksessä, jossa jokainen saa olla oma itsensä

 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Haarla Oy:n palvelukseen. Tehtävässä on joustava etätyömahdollisuus, mutta toivomme sinulta myös valmiutta työskennellä Tampereen toimistolla säännöllisesti.

Oletko sinä etsimämme henkilö Haarlan tiimiin? Lähetä CV:si tai jaa LinkedIn-profiilisi viimeistään 3.11.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/100512/create/ . Voit lähettää halutessasi myös hakemuskirjeen, jossa voit mainita myös sinulle sopivan aloitusajankohdan ja palkkatoiveesi.

Haarlaan voit tutustua osoitteessa: https://haarla.fi/fi/home/. Tehtävästä, hakuprosessista ja aikatauluista voit kysyä tarkemmin aTalentin Rekrytointipäällikkö Kiira Ojalalta (kiira.ojala(at)atalent.fi, +358 50 553 7760). 

Pinterest
aTalent Recruiting logo

Tietoja

Hakuaika: 20.10.2021 - 3.11.2021
Sijainti: Tampere
Linkki: https://atalent.fi/open-position/it-manager

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii aTalent Recruiting kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä