Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Gramex: ICT-asiantuntija

Rekryilmoitus

Gramex: ICT-asiantuntija

Tyyppi: Kokoaikainen, määräaikainen (12 kk) 

Työaika: 37,5 h/vko

Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian, sovittavissa

Sijainti: Keilasatama 2 A, 02150 Espoo

Haku-DL: 31.10.2021

Gramex on esittävien taiteilijoiden ja äänitetuottajien tekijänoikeusjärjestö, joka tarjoaa lupia äänitemusiikin ja musiikkivideoiden käyttöön. Gramex edustaa muun muassa muusikoita, laulusolisteja, kapellimestareita ja musiikkituottajia. Gramex toimii palvelevana linkkinä kymmenien tuhansien oikeudenhaltija-asiakkaiden ja musiikkia käyttävien asiakkaiden välillä. Gramex tarjoaa musiikin lisensointipalveluja, jotka helpottavat musiikin käyttöä ja tuottavat oikeudenmukaisen korvauksen musiikin ammattilaisille. Koska musiikki tekee hyvää, Gramex tahtoo tehdä musiikin käytön helpoksi. Gramexista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.gramex.fi/.

Haemme ICT-asiantuntijaa osaksi Gramexin dynaamista parinkymmenen hengen porukkaa Espoon Keilasatamaan määräaikaiseen (12 kk) työsuhteeseen. Gramexilla pääset osaksi laajempaa Musiikin Satama -yhteisöä, johon kuuluu Gramexin lisäksi kahdeksan muuta musiikkialan organisaatiota. ICT-asiantuntijan roolissa sijoitut lähitukitiimiin, jossa toimit monipuolisissa tehtävissä liiketoiminnan kaikkien yksiköiden tukena. Työtehtäviisi kuuluu tukipyyntöjen ratkaisemista, IT-kehitysprojekteihin osallistumista sekä ylläpidollisia tehtäviä mm. tietoverkkoihin, palvelimiin ja laitteisiin liittyen. Vastaat osaltasi henkilöstön tietoteknisten taitojen kehittämisestä ja ylläpidosta, joten tehtäväsi voi pitää sisällään satunnaisia koulutuksia.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet kiinnostunut IT-alan tehtävistä ja haluat toimia teknisenä asiantuntijana ja tukena organisaation sisäisissä toiminnoissa. Olet motivoitunut oppimaan uutta ja tunnet tietotekniikan perusteet esimerkiksi aiemman IT-alan työkokemuksen ja/tai opintotaustasi kautta. Tarjoamme tehtävään kattavan perehdytyksen, joten emme odota sinun olevan kaikenosaava konkari. Toivomme, että olet ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, jolla on vahvat vuorovaikutustaidot ja jatkuva tahto kehittää IT-toimintoja eteenpäin. Tehtävä on kokoaikainen, mutta voidaan tarvittaessa esim. opintojen puitteissa aloittaa osa-aikaisena.

Hakijalta odotetaan: 

 • Opintoja (esim. AMK) tietotekniseltä alalta, voit olla valmistunut tai opintojesi loppusuoralla
 • IT-alan työkokemusta tai vahvaa harrastuneisuutta
 • Osaamista seuraavilta alueilta: Windows- ja Linux -palvelimet & infra, Microsoft 365, Azure, verkkolaitteet ja tietoturva
 • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
 • Ongelmanratkaisutaitoja ja halua kehittää työyhteisön teknistä osaamista
 • Suomen ja englannin kielen taitoa

Katsomme eduksi:

 • Työkokemuksen IT-lähituesta tai service desk -tehtävistä sekä pienen organisaation toiminnasta
 • Osaamisen seuraavilta alueilta: Vmware, Watchguard, Veeam sekä ohjelmointi/skriptaus

Gramex tarjoaa sinulle:

 • Tehokkaan, läpinäkyvän ja matalahierarkisen asiantuntijaympäristön musiikin ja tekijänoikeuksien toimialalla
 • Merkityksellisen työn ja näköalapaikan, jossa pääset näkemään järjestön toimintaa kattavasti 
 • Liiketoimintaa tukevan roolin, jossa pääset tekemään yhteistyötä kaikkien yksiköiden kanssa ja vaikuttamaan aidosti koko henkilöstön tietotekniseen osaamiseen
 • Monipuolisia IT-lähituen tehtäviä, joissa pääset kehittämään osaamistasi
 • Laajan perehdytyksen tehtävään
 • Modernit työtilat Keilasatamassa Musiikin Satama -yhteisössä
 • Kattavat henkilökuntaedut

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Gramex Ry:n työntekijäksi.

 

Herättikö tehtävä mielenkiintosi? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 31.10.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/100179/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Tiina Särkisilta (+358 50 553 7758, tiina.sarkisilta[ät]atalent.fi).

Pinterest
aTalent Recruiting logo

Tietoja

Hakuaika: 18.10.2021 - 31.10.2021
Sijainti: Espoo
Linkki: https://atalent.fi/open-position/ict-asiantuntija
Yhteydenotto: milja.vaara@atalent.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii aTalent Recruiting kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

IT

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä