Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Data Protection (back up) Architect

post_image

RekryilmoitusCGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Toimintamme kasvaessa etsimme uusia osaajia joukkoomme! Haemme nyt Data Protection -arkkitehtia työskentelemään jaetun palvelutuotannon parissa Global Technology Operations -yksikössämme. Jaettu palvelutuotannon yksikkömme palvelee sekä yksityistä että julkista sektoria.

Tässä roolissa pääset ratkomaan haasteellisia tehtäviä ja saat mahdollisuuden kehittyä Data Protection-alueen vahvaksi ammattilaiseksi. Tulevassa tehtävässäsi pääset vaikuttamaan myös data protection palveluidemme kehittymiseen sekä teknisellä että prosessitasolla sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä asiakastiimien kanssa.

Tiimisi työskentelee Helsingissä, mutta tällä hetkellä työt tehdään vahvasti etätöinä. Voit työskennellä muilta paikkakunnilta, mutta tehtävä vaatii ajoittain käyntiä Helsingissä.

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.

Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet : Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet : Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Onnistu kanssamme

Arkkitehdin roolissa olet aktiivinen ja oma-aloitteinen ja vastuunkanto ei ole sinulle vierasta. Olet myös valmis kehittymään palvelualueeseen kohdistuvien vaatimusten muuttumisen myötä. Lisäksi odotamme sinulta teknologioista ja viitekehyksistä syvällistä osaamista eri toimittajien varmuuskopioratkaisuista. Toivomme, että sinulla olisi kokemusta seuraavista teknologioista:

• Dell:n Networker, Avamar, Powerprotect ja DataDomain

• Rubric, Veeam ja Cohesity

• Kokemusta vaativista Networker/DataDomain datamigraatioista

• Kokemusta fyysisistä varmistuspalvelimista ja nauhakirjastoista

• PCI-DSS viitekehyksen tunteminen

Lisäksi arvostamme kokemusta seuraavilla alueilla:

• VAHTI / KATAKRI viitekehyksen tunteminen

• Osaaminen SAP-ympäristön varmistamisesta

• ITIL-prosessien tuntemus

Lisäksi toivomme sinulla olevan erinomaiset suomen kielen taidot.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Kunnas, 040 7524878

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 5.6.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Pinterest
CGI Suomi Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 5.5.2021 - 5.6.2021
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://cgi.njoyn.com/CGI/xweb/XWeb.asp?NTKN=c&clid=21001&Page=JobDetails&Jobid=J0321-3305&BRID=814334&lang=1

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CGI Suomi kotisivut

CGI Suomi Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä