Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

OuluBot -hanke

TarjouspyyntöEnnakkoilmoitus: Oulun kaupunki : TIETOPYYNTÖ


Tämän tietopyynnön tarkoituksena on hankkia kiinnostuneilta ja potentiaalisilta toimittajilta sekä TKI -toimijoilta lisätietoja olemassa olevista ja tulevista ratkaisuista. Oulun kaupungin tavoitteena on luoda sähköinen alusta ja sähköiset palvelut, jotka mahdollistavat asiakkaiden sähköisen asioinnin tarjoamisen 24/7 ”yhden luukun” periaatteella monikanavaisesti ja monituottajamallilla. Ratkaisuna voisi olla innovaatiokumppanuuteen perustuva yhteistyö, jossa keskenään verkostoituneet toimijat etsivät erilaisiin tarpeisiin mukautuvia ratkaisuja yhteistyössä kaupungin kanssa. Kaupunki pidättää oikeuden kutsua tietopyyntöön vastanneita erillisiin toimittajakohtaisiin esittelytilaisuuksiin. Saatujen vastausten, toimijoiden kanssa käytyjen keskustelujen ja lisätietojen perusteella kaupunki jatkaa hankinnan valmistelua. Esittelytilaisuuksiin tai muuhun tekniseen vuoropuheluun osallistuminen ei sido vastaajia, eikä ole edellytyksenä mahdolliseen tarjouskilpailuun osallistumiselle.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia