Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Operatiivisten järjestelmien tukipalvelut

TarjouspyyntöHankintailmoitus, erityisalat: Finavia Oyj

Osallistumishakemukset 15.06.2018 klo 16.00 mennessä

Hankinnan kohteena ovat operatiivisten järjestelmien tukipalvelut, sisältäen mm: - Ensivaste häiriötilanteissa, ml. häiriön analysointi ja tarpeen vaatiessa eskalointi kolmansille osapuolille tai Finavialle; - Toimittajan vastuulla olevien häiriötilanteiden ratkaisu, pääsääntöisesti koskien laitteistoon ja järjestelmiin liittyviä vikatilanteita; - Ennakoivien kunnossapitotoimenpiteiden suorittaminen sovitun aikataulun mukaisesti; - Osallistuminen Finavian johtamaan muutoksen- ja ongelmanhallintaan; - Standardimuotoisten tehtävien suorittaminen, kuten päätelaitteiden ja verkon aktiivilaitteiden asennukset sekä muutot; - Proaktiivisen ongelmanhallinnan ja tukitoiminnan kehittäminen; - Hankittavien palveluiden käyttöönottoprojekti(t); ja - Näihin liittyvät tukipalvelut

Sopimuskauden aikana palvelun tulee skaalautua asiakkaan tarpeiden mukaisesti, noudattaen sovittua muutosaikaa. Tuettavia järjestelmiä voidaan lisätä tai poistaa. Palvelujen sisältö tarkentuu neuvottelujen aikana. Jatkuvan palvelun lisäksi sopimus voi sisältää mm. konsultointi- ja asiantuntijapalveluita. Palvelua voivat tuottaa vain henkilöt, joiden turvallisuusselvityksen lopputulos on Finavian hyväksymä. Toimittaja vastaanottaa nykyisen palveluntarjoajan palveluksessa olevat nyt kyseessä olevan palvelun parissa työskentelevät henkilöt ns. vanhoina työntekijöinä. Siirtyviin henkilöihin ja henkilöstösiirtoon liittyvät yksityiskohdat ovat liitteessä Hankinnan kohde. Maksuehto on 30 päivää. Palvelutasoista, vastuista ja viivästyskorvauksista neuvotellaan kilpailullisen neuvottelumenettelyn kuluessa. Lähtökohtana on Julkisen hallinnon IT-hankintojen yleisten sopimusehtojen (JIT) taso.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia