Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Leikkaus-, anestesia- ja välinehuollon tietojärjestelmäkokonaisuus

TarjouspyyntöEnnakkoilmoitus:
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä : Tietopyyntö


Tämä asiakirja ei ole hankintailmoitus tai tarjouspyyntö, vaan markkinakartoitukseen liittyvä tietopyyntö. Tarkoitus on selvittää markkinoilla tarjolla olevia leikkaus-, anestesia- ja välinehuollon tietojärjestelmäkokonaisuuksia, niiden toiminnallisuuksia ja käyttöönotto-, tuki-, ylläpito- ja kehityspalveluita. Tarkoituksena on selvittää suunnitteilla olevaan hankintaan liittyviä kysymyksiä koskien järjestelmien tarjoajia, saatavuutta, integrointikyvykkyyttä, budjetääristä hintaa ja hinnoitteluperiaatteita. Tietopyynnön tavoitteena on saada kattavasti tietoa ko. tietojärjestelmäkokonaisuudesta ja siihen liittyvistä palveluista. Tietopyyntöön vastanneille ei makseta korvausta tietopyyntöön vastaamisesta tai mahdollisiin tietopyyntöön liittyviin esittelytilaisuuksiin osallistumisesta. Tietopyyntö koskee sekä tietojärjestelmäkokonaisuuksia että niiden osia.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia