Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Kunta Äly-ratkaisu

TarjouspyyntöEnnakkoilmoitus: Sipoon kunta : TIETOPYYNTÖ


* Sipoon kunnan tavoitteena on hankkia ekosysteemi, jolla mahdollistetaan asiakkaan asiointi ja kunnan palveluiden joustava käyttäminen sähköisesti. Uudessa ratkaisussa hakemus- ja ilmoitusasiat saadaan ”kerralla kuntoon” hyödyntämällä maksimaalisesti automaatioratkaisuja. Lisäksi mahdolliseen manuaalikäsittelyyn liittyvissä tapauksissa hyödynnetään työjonoratkaisuja. Tavoitteena on vapauttaa nykyisin käsittelytyötä tekevät asiantuntijat pitämään tiedot ja käsittelysäännöt ajan tasalla muun muassa lainsäädäntöön liittyvissä muutoksissa sekä kehittämään kunnan toimintaa. * Tavoitteena on hankkia palveluiden toimittamiseen, hallintaan, ylläpitoon ja asiantuntijapalveluihin kumppani, jolla on tarvittava osaaminen ja kokemus hankinnan kohteen ratkaisuista, järjestelmistä ja teknologioista sekä kyvykkyys kokonaisvastuuseen palvelun tuottamisessa.

Alustavan suunnitelman mukaan hankinnan kohteena on integroitu KuntaÄly-ratkaisu palveluna sisältäen palvelun jatkuvat tuki-, ylläpito- ja kehittämispalvelut. Lisäksi hankitaan käyttöönottoprojekti, joka sisältää ratkaisun toteuttamisen, tarvittavat integraatiot ja migraatiot sekä koulutuksen. Hankinnan kohteena on kokonaisratkaisu, jossa palvelun toimittaja vastaa palvelusta kokonaisvastuullisesti. KuntaÄly ei ole älytön sähköinen lomakeratkaisu. Etsimme digitaalisen ajan ratkaisua. Ratkaisun toimittaja voi käyttää alihankkijoita, mutta ratkaisulla tulee olla yksi kokonaisvastuullinen taho ja toimittajan tulee vastata alihankkijoidensa toiminnasta kuten omastaan.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia