Kunta Äly-ratkaisu

Ennakkoilmoitus: Sipoon kunta : TIETOPYYNTÖ


* Sipoon kunnan tavoitteena on hankkia ekosysteemi, jolla mahdollistetaan asiakkaan asiointi ja kunnan palveluiden joustava käyttäminen sähköisesti. Uudessa ratkaisussa hakemus- ja ilmoitusasiat saadaan ”kerralla kuntoon” hyödyntämällä maksimaalisesti automaatioratkaisuja. Lisäksi mahdolliseen manuaalikäsittelyyn liittyvissä tapauksissa hyödynnetään työjonoratkaisuja. Tavoitteena on vapauttaa nykyisin käsittelytyötä tekevät asiantuntijat pitämään tiedot ja käsittelysäännöt ajan tasalla muun muassa lainsäädäntöön liittyvissä muutoksissa sekä kehittämään kunnan toimintaa. * Tavoitteena on hankkia palveluiden toimittamiseen, hallintaan, ylläpitoon ja asiantuntijapalveluihin kumppani, jolla on tarvittava osaaminen ja kokemus hankinnan kohteen ratkaisuista, järjestelmistä ja teknologioista sekä kyvykkyys kokonaisvastuuseen palvelun tuottamisessa.

Alustavan suunnitelman mukaan hankinnan kohteena on integroitu KuntaÄly-ratkaisu palveluna sisältäen palvelun jatkuvat tuki-, ylläpito- ja kehittämispalvelut. Lisäksi hankitaan käyttöönottoprojekti, joka sisältää ratkaisun toteuttamisen, tarvittavat integraatiot ja migraatiot sekä koulutuksen. Hankinnan kohteena on kokonaisratkaisu, jossa palvelun toimittaja vastaa palvelusta kokonaisvastuullisesti. KuntaÄly ei ole älytön sähköinen lomakeratkaisu. Etsimme digitaalisen ajan ratkaisua. Ratkaisun toimittaja voi käyttää alihankkijoita, mutta ratkaisulla tulee olla yksi kokonaisvastuullinen taho ja toimittajan tulee vastata alihankkijoidensa toiminnasta kuten omastaan.

Bloggaus Kunta Äly-ratkaisu
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Tarjouspyynnöt:n kotisivulle
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Asiakaskokemukset paljastivat Suomen parhaat ohjelmistotalot asiakkaille
Kymmenen verkkosovellusta kolmessa vuodessa - Altia ja Wunder löysivät ketterän kehityksen kulmakivet
Verkkokaupan perustaminen - Jatkuva kehittäminen on avain verkkokaupan kasvuun ja kannattavuuteen