Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Hoitajakutsujärjestelmän hankinta pitkäaikaishoidon yksikköön

TarjouspyyntöHankintailmoitus: Espoon kaupunki

Tarjoukset 14.08.2018 klo 12.00 mennessä

Espoon kaupunki (myöhemmin myös Tilaaja) on hankkimassa pitkäaikaisen hoidon yksikköön, Aurorakotiin, hoitajakutsu- ja päällekarkausjärjestelmän. Kaupungin tavoitteena ei ole omistaa laitteita vaan hankkia Palveluntuottajan kokonaisuudessaan hallinnoima ”palvelulaiteympäristö”, jossa Palveluntuottaja vastaa toimittamansa laitteiston ja ohjelmiston koko elinkaaresta. Hankinnan kohteena oleva palvelu sisältää sekä hoitajakutsun- että päällekarkaushälytysjärjestelmän palveluna, suunnittelun, järjestelmän asennuksen, käyttöönoton ja järjestelmän ylläpidon jatkuvana palveluna. Hoitajakutsu- ja päällekarkausjärjestelmän tulee sisältää vähintään seuraavat toiminnallisuudet: - hoitajakutsu - poistumishälytys- ja valvonta - päällekarkaushälytys - kannettavat paikantavat hälyttimet työntekijöille ja asukkaille - hälyttimien paikannus Tarkempi kuvaus palvelusta on tarjouspyynnön liitteellä 1. "Hankinnan kohteen kuvaus".

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia