Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Dokumenttien hallinnan ja sähköisen arkistoinnin järjestelmä

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus (Tietopyyntö): LapIT Oy


Tämän tietopyynnön tarkoituksena on kartoittaa markkinoita ja valmistella mahdollista kilpailutusta. Tämä ei ole hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö. Tietopyyntö ei velvoita hankintayksikköä suorittamaan varsinaista hankintaa tai toteuttamaan hankintaa tietopyynnössä kuvatulla tavalla. Tietopyyntöön vastanneille ei makseta korvausta tietopyyntöön vastaamisesta tai mahdolliseen markkinavuoropuhelutilaisuuteen osallistumisesta. Tietopyyntöön vastaaminen tai vastaamatta jättäminen ei vaikuta mahdollisuuteen osallistua tulevaan kilpailutukseen. LapIT Oy varaa oikeuden jatkaa vuoropuhelua kiinnostuneiden kesken. LapIT Oy on kuntien, kuntayhtymien ja kunnallisten osakeyhtiöiden omistama IT-yhtiö, joka tuottaa kokonaisvaltaisia tietohallinto- ja IT-palveluja. LapIT Oy:n tavoitteena on kehittää sekä omaa että omistaja-asiakkaidensa tiedonhallintaa. LapIT Oy:ssä on ratkaisulle noin 120 potentiaalista käyttäjää ja omistaja-asiakkailla yhteensä noin 7000 mahdollista käyttäjää. Käyttäjistä arviolta puolet on muokkaajakäyttäjiä ja loput lukijoita. LapIT Oy:n hallittavana on noin 100 000-150 000 dokumenttia, joiden levytilan tarve on noin 65 GB. Omistajien tarvitsema kapasiteetti on arviolta 50 kertainen. LapIT Oy hakee ratkaisua erityisesti aktiiviaikaiseen dokumenttien hallintaan sekä siihen liittyvään sähköiseen arkistointiin ja tiedonohjaukseen. Myös sähköinen allekirjoitus tulee olla liitettävissä kokonaisuuteen. LapIT Oy:n tavoitteena on löytää valmisohjelmisto, joka täyttää tarpeet pienillä mukautuksilla. Ohjelmiston lisäksi tavoitteena on hankkia käyttöönottoon, mukautukseen, integraatioihin, migraatioon sekä ylläpitoon tarvittavia palveluita. Integraatiotarpeita on tunnistettu olevan ainakin Office 365:een sekä ServiceNow-ohjelmistoon. Tavoitteena on saada ratkaisu, joka toimii eri päätelaitteilla käyttöjärjestelmäriippumattomasti.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia