Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Derigo Oy

Derigo on asiantunteva kumppani yrityksesi liiketoimintatiedon hallinnan kehittämiseen ja tiedon tehokkaaseen hyödyntämiseen. Ydinosaamisemme on projektiliiketoiminnan kehittäminen ja digitalisointi.

Derigo Oy - Yritysesittely

Tarjoamme asiakkaillemme helppokäyttöisiä digitaalisia ratkaisuja toimintamallien sujuvaan käyttöönottoon ja niiden jalkauttamisen asiakkaan organisaation kaikilla tasoilla.

Olemme toteuttanut menestyksellisesti lukuisia kehityshankkeita eri aloilla toimiville ja eri kokoisille yrityksille. Osaamistamme ovat hyödyntäneet niin omien alojensa johtavat toimijat kuin kasvuhakuiset pk-yritykset. Tehokas toimintatapamme yhdistää yritysten strategiset tavoitteet niiden käytännön toimintaan, minkä ansiosta työmme tulokset tehostavat nopeasti asiakasyritystemme liiketoimintaa.

Päätuotteemme, Pro3-järjestelmä, tarjoaa käyttäjille sähköisen työtilan projektien toteutukseen, jonka avulla yritys pystyy yhdenmukaistamaan toimintatavat, dokumentit ja taustajärjestelmät toimivaksi kokonaisuudeksi.
Työntekijöitä 11
Y-tunnus 2233298-9
Perustettu 2008
Www www.derigo.fi
Puh
E-mail myynti@derigo.fi
Toimipaikat Espoo, Lahti, Turku

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Derigo - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Derigo - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Derigo - Referenssit

Derigo - Bloggaukset

Derigo - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Derigo - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Derigo kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku