Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Info

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot-blogimediasta kehitetään digitalisaatiokentän ykkösmediaa, joka koostaa yhteen aihepiirin kiinnostavimmat asiantuntijakirjoitukset, artikkelit ja uutiset. Blogimedian keskeisenä tavoitteena on avata laadukkaalla, mielenkiintoisella ja visuaalisella tavalla digitalisaatiokentän kehittymistä, ilmiöitä ja sovellusmahdollisuuksia liiketoimintaan ja mahdollistaa samalla alan tekijöihin tutustuminen.

Blogimediassa vuorottelevat asiakkaitamme haastattelemalla toteutetut artikkelit, sekä toimituksen tuottamat sisällöt. Pidämme kaikissa kirjoituksissa kiinni korkeasta laadusta ja haemme aina mielenkiintoisia tarinoita mainoslauseita karttaen. Digitalisaatio & Innovaatiot blogimedia onkin yksi parhaita medioita digitalisaatiokentän seuraamiseen ja osaamisen ylläpitoon.

Artikkeli yrityksestänne?

Suosituksi tarjonnaksemme ovat nousseet haastattelemalla toteutettavat digitalisaation asiantuntijoiden ja osaajayritysten esittelyt. Nämä artikkelit saavat laajan kyselytutkimuksemme mukaan keskimäärin viisi kertaa enemmän lukijoita, kuin blogikirjoitukset yritysten kotisivuilla. Emme kuitenkaan kirjoita mainoslauseita, vaan pysymme tiukasti substanssissa metsästäen mielenkiintoisia tarinoita ja kehityksiä yritysten takana. Mediamainen artikkeli ite wikin blogimediassa on yksi parhaita tapoja välittää yrityksenne viestiä ja tarinaa uusille silmille!

Toteutamme artikkeleista aina myös mainoskampanjan valituissa kanavissa (Google, Linkedin, Facebook ja X/Twitter) ja sopiville kohderyhmille. Käytännössä saatte 45 minuutin haastattelun tuloksena valmiin artikkelin jonka sadat ja usein myös tuhannet kohderyhmään kuuluvat henkilöt lukevat.

Ota yhteyttä ite wikin toimitukseen, niin ideoidaan substanssin aihe, josta voisimme toteuttaa artikkelin kanssanne!

Juttuvinkit

Juttuvinkit voi lähettää osoitteeseen toimitus@itewiki.fi. Juttunvinkeiksi sopivat esimerkiksi tutkimustulokset, tuotejulkistukset, yrityskaupat, rahoituskierrokset, sekä internetistä silmään osuneet mielenkiintoiset aiheet.