Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Timo "Timppa" Moilanen - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaTimpan erikoisosaaminen on kolmen lapsen ja yhden koiran isyyden lisäksi kasvussa, myynnissä ja markkinoinnissa. Hän on työskennellyt useassa startupissa viimeisen viiden vuoden aikana niin sijoittajana kuin kasvun rakentajana. Aiempaa työkokemusta löytyy suurin piirtein 15 vuotta myynnistä, 10 vuotta rahoituksesta ja 5 vuotta markkinoinnista.

Verticsillä Timppa vastaa ohjelmistokehitys-palveluiden myynnistä ja markkinoinnista. Tarjottavaa häneltä löytyy kuitenkin ihan projektin rahoituksesta jopa valmiin tuotteen kasvumarkkinointiin asti eli oikeastaan koko kehityspolun varrelta.

Teknologiat: Verticsillä käytetään moderneja ja laajasti käytettyjä JavaScript-pohjaisia teknologioita, kuten: React, React Native, Vue.js ja TypeScript. Meiltä löytyy myös verkosto freelancereita, josta välitämme oman erikoisosaamisen ulkopuolelle osuvia osaajia tarvitseville asiakkaille.

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Vertics Oy logo

Tiedot

Nimike: Verticsin toiminnallinen osakas, vastuualueena: myynti- ja markkinointi (Operating Partner; Sales and marketing)
E-mail: timo@vertics.co
Puh: +358 50 363 7323
Some:

Osaamistagit

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Teknologia

Android
iOS
Node.js
React
React Native
Javascript
WordPress
Linux
Mac OS
Windows
WooCommerce

Omat tagit

rahoitus
osakas
myynti ja markkinointi
IT-palvelut
IT-palvelut yrityksille

Siirry yrityksen profiiliin Vertics kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku