Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sanna Karppinen - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaHuolehdin meidän nykyisistä asiakassuhteistamme sekä luon uusia kontakteja yhteistyön käynnistämiseksi. Lähtökohtana työssäni on, että ratkaisemme yhdessä asiakkaan kanssa hänelle tärkeän ja ajankohtaisen asian, olipa tarve sitten palvelimelle, verkkokaupalle tai markkinointitoimenpiteille verkossa. 

Taustani on vahvasti asiakaspalveluun, sen kehittämiseen ja yhteistyöhön painottuvaa, joten haluan omalta osaltani olla antamassa panokseni asiakkaan menestyksen tueksi. En usko vain tekniseen suorittamiseen, vaan kokonaisvaltaiseen asioinnin sujuvuuden ja näkyvyyden parantamiseen. Saan parhaan palkinnon tehdystä työstä, kun asiakas menestyy ja saa liiketoimintaansa vauhtia.

Autan mielelläni, joten ota ihmeessä yhteyttä.

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

e-Sollertis Oy logo

Tiedot

Nimike: Sales Manager
E-mail: sanna.karppinen@sollertis.fi
Puh: 044 760 6017
Some:

Osaamistagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Laadunvarmistus

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Teknologia

Google
WordPress
WooCommerce

Omat tagit

asiakaskokemus

Siirry yrityksen profiiliin e-Sollertis kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku