Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sami Salonsaari - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaOlen 30-vuotias, 2019 marraskuussa Oscarille tullut myynnin ammattilainen. Olen kotoisin Sievistä Pohjois-Pohjanmaalta ja nykyisin pienen prinsessan isä, joka asuu Ylöjärven Kaurasmäellä omakotitalossa. Vapaa-aika menee perheen kesken, sekä urheilun ja e-urheilun parissa, vakavammin harrastanut ja kilpaillut voimanostossa vuodesta 2011 saakka. Olen myös JCI Pirkanmaa, nuorkauppakamarin jäsen.

 

Taustallani on 7 vuoden kokemus LED busineksen myynnistä, kehittämisestä ja johtamisesta. Sieviläisenä olen katsonut läheltä myös Sievin Jalkineen tuotantoa ja varastoa, sekä itsekin työskennellyt siellä eri tehtävissä. Olen energinen ja innokas oppija, ja haluan pitää asiakkaan aina keskiössä.

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Oscar Software Oy logo

Tiedot

Nimike: Myyntipäällikkö
E-mail: sami.salonsaari@oscar.fi
Puh: 020 155 6547
Some:

Osaamistagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Myynti
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Omat tagit

Oscar
Oscar BI
Oscar Invoice
Oscar Software
Oscar Toiminnanohjausjärjestelmä
Oscar Talousosasto
oscar verkkoliiketoiminta
Oscar WMS
oscar liiketoiminta-alusta
Oscar T5 Lite
Oscar T5

Siirry yrityksen profiiliin Oscar Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku