Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sami Salonsaari - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaOlen 28-vuotias, 2019 marraskuussa Oscarille tullut myynnin ammattilainen. Olen kotoisin Sievistä Pohjois-Pohjanmaalta ja nykyisin pienen prinsessan isä, joka asuu Ylöjärven Kaurasmäellä omakotitalossa. Vapaa-aika menee perheen kesken, sekä urheilun ja e-urheilun parissa, vakavammin harrastanut ja kilpaillut voimanostossa vuodesta 2011 saakka. Olen myös JCI Pirkanmaa, nuorkauppakamarin jäsen.

 

Taustallani on 7 vuoden kokemus LED busineksen myynnistä, kehittämisestä ja johtamisesta. Sieviläisenä olen katsonut läheltä myös Sievin Jalkineen tuotantoa ja varastoa, sekä itsekin työskennellyt siellä eri tehtävissä. Olen energinen ja innokas oppija, ja haluan pitää asiakkaan aina keskiössä.

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Oscar Software Oy logo

Tiedot

Nimike: Myyntipäällikkö
E-mail: sami.salonsaari@oscar.fi
Puh: 020 155 6547
Some:

Osaamistagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Myynti
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Siirry yrityksen profiiliin Oscar Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku