Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Miikka Kostian - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaMiikka on Joensuulainen insinööri, Kooderssin perustaja ja edelleen koodaava toimitusjohtaja. Insinööritaustasta johtuen hän tunkee kaikkia asiat mielessään matriisiin, joten normi pulliaisten on joskus aika vaikea saada hänen binäärimuotoisesta logiikastaan mitään selvää. Tästä on kuitenkin softapuolella se hyöty, että hän löytää yleensä ongelman jokaiseen ratkaisuun jo hyvissä ajoin ennen kuin ne pääsevät aiheuttamaan sen suurempaa harmia.

Miikka on suuri mies suurella sydämellä, ja kovan insinöörikuoren alla sykkii halu luoda hyviä kokemuksia niin asiakkaille kuin työntekijöille. Kun työaika loppuu, jatkuu IT-harrastuneisuus rauta ja softa puolen pakertamisella Nightly Sciencen merkeissä tai tietokonepelien parissa elo helliä kiroten. Miikan henkieläin on jellona, tämä siksi että hän on varsin kovaääninen, vannoutunut karnivori ja todella mukavuudenhaluinen. Hänet voikin yllättää siirtymästä ripeästi ilmastoidusta tilasta toiseen Monsteria hörppien ja samalla vlogia kuvaten.

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Kooders logo

Tiedot

Nimike: Koodaava toimitusjohtaja
E-mail: miikka@kooders.fi
Puh: 0451777090
Some:

Osaamistagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Projektinhallinta
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ketterät menetelmät
Maksaminen
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Media

Teknologia

Open source
Javascript
PHP
Concrete5
Magento

Siirry yrityksen profiiliin Kooders kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku