Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Laura Nevasalo - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaLaura toimii projektinjohtajana ja varmistaa, että halutut tavoitteet saavutetaan sovitussa aikataulussa. Laura vastaa kokonaisuuksien suunnittelusta yhteistyössä tiimin kanssa.

Lauran työtehtävät ovat erittäin monipuoliset, mutta pääsääntöisesti Laura vastaa nykyisten ja uusien asiakkaidemme kokonaisvaltaisista digitaalisten ratkaisujen kehittämisen suunnittelusta ja monikanavaisten mediaratkaisujen miettimisestä. Erittäin tärkeänä tehtävänä on myös asiakkaidemme tyytyväisyydestä huolehtiminen ja se, että heitä palvellaan parhaalla mahdollisella tavalla. Laura on myös toimiston “mama”, joka pitää huolen, että kaikilla on kaikki hyvin. Laura on asunut useamman vuoden Kiinassa ja kerännyt sitä kautta kansainvälistä kokemusta.

Parasta työssä Lauran mielestä ovat monipuoliset työtehtävät ja ihanat asiakkaat. “Aamulla et koskaan tiedä, mitä päivä tuo tullessaan. Parasta on se, kun saamme asiakkaan kanssa konkretisoitua todellisen haasteen, ratkaisemme sen ja asiakas onnistuu.”

Oddy Digitalin palvelut koostuvat digitaalisesta markkinoinnista, verkkoanalytiikasta, materiaali- ja sisällöntuotannosta, suunnittelu- ja konsultointipalveluista sekä digitaalisen markkinoinnin koulutuksista.

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Oddy Digital Oy logo

Tiedot

Nimike: Commercial & Client Director
E-mail: laura.nevasalo@oddy.fi
Puh: +358 50 553 1111
Some:

Osaamistagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
HR
Markkinointi
Projektinhallinta

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Urheilu, viihde ja virkistys

Omat tagit

liiketoiminnan kehittäminen
Liiketoimintaprosessien kehittäminen
henkilöstöjohtaminen
Strategian suunnittelu
digitaalisen markkinoinnin suunnittelu
data-analyysit

Siirry yrityksen profiiliin Oddy Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku