Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Jussi Virtanen - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaOivanin CTO ja Co-Founder Jussi Virtanen on innokas ketterien ohjelmistokehitysmenetelmien sekä Ruby on Rails -ohjelmistokehyksen puolestapuhuja, joka on toiminut yrittäjänä vuodesta 2006 lähtien. Oivanissa hän on toiminut lähes jokaisessa teknillisessä roolissa ja rakentanut tuekseen yli kolmenkymmenen hengen monikulttuurisen hajautetun kehitystiimin.

Teknillisen taustan omaavana Virtanen toimii usein Oivanin projekteissa teknisenä projektipäällikkönä sekä ohjelmistoarkkitehtina. Viime vuosina hän on laajentanut osaamistaan myös järjestelmäkonsulttina asiakasprojekteissa Lähi-Idässä.

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Oivan logo

Tiedot

Nimike: CTO & Co-Founder
E-mail: jussi.virtanen@oivan.com
Puh: +358 45 263 2899
Some:

Siirry yrityksen profiiliin Oivan kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku