Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Jussi Seppälä - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaJussi Seppälä on Fikuro Oy:n toimitusjohtaja sekä ohjelmistokehityksen ja tuotannon kehittämisen asiantuntija. Jussi on työskennellyt kansainvälisissä tehtävissä Euroopan kovimmissa ohjelmistotaloissa noin 20 vuotta. Pääpaino on ollut nimenomaan ERP-järjestelmien toteuttamisessa. Ohjelmistokehityksessä häntä innostaa alan jatkuva kehittyminen, automaattitestaus, laadunvarmistus ja tekoälyn mahdollisuudet. Hänen on toiminut pääarkkitehtina, arkkitehtina, tiiminvetäjänä ja ohjelmoijana. Jussi on kouluttanut ohjelmoijia sekä ollut luennoimassa useissa alan tapahtumissa. Hän on ollut mukana myös useissa tekoälyprojekteissa.

?Jussi on tehnyt yhteistyötä kymmenien tuotannollisten yritysten kanssa, jotka tekevät valmistusta ja kokoonpanoa. Samalla hän on kerännyt runsaasti tietoa erilaisten tuotannollisten yritysten haasteista ja ratkaisumahdollisuuksista. ”Tuotannon kapasiteettia ja myyntiä on voitu parantaa olemassa olevilla resursseilla, kun työkaluja ja toimintatapoja parannetaan”, korostaa Jussi. (Kts. lisätiedot)

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Fikuro logo

Tiedot

Nimike: CEO
E-mail: jussi.seppala@fikuro.fi
Some:

Osaamistagit

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Siirry yrityksen profiiliin Fikuro kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku