Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Jussi Mikkonen - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaOlen taustaltani ohjelmistokehittäjä ja työkseni olen koodannut yli kymmenen vuoden ajan. Aivan alusta lähtien olen toiminut myös asiakasrajapinnassa, joten asiakkaiden tarpeet ja haasteet ovat tulleet tutuiksi.

Työtehtäväni Trinerialla koostuvat aika laajasta skaalasta erityyppisiä tehtäviä. Teen ohjelmistokehitystä ja toimin tuotepäällikkönä oman tuotteemme kehitystyössä. Työnkuvaan kuuluu myös normaaleja arjen esimiestöitä ja asioiden selvittelyä sekä yrityksen strategian eteenpäin viemistä. Lisäksi hoidan käytännössä erilaisten välineiden ja tuotteiden hankintoja aina jääkaapin juomatilauksista tietokoneisiin.

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Trineria Oy logo

Tiedot

Nimike: CTO
E-mail: jussi.mikkonen@trineria.fi
Puh: +358 44 341 6556
Some:

Osaamistagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Arkkitehtuuri
IoT
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Rakentaminen
Valmistava teollisuus

Siirry yrityksen profiiliin Trineria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku