Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Jussi Mäntylä - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaNimeni on Jussi Mäntylä ja olen ollut ohjelmistoyrittäjänä yli 20 vuotta ja oppinut tehokkaasti omaksumaan asiakasyritysteni tarpeet. Minulla on itsellänikin vahva ohjelmointitausta, vaikka aikani menee ensisijaisesti nykyään ohjelmistoprojekteiden myyntiin. Olen kuulemma lisäksi mukava kaveri.

Olen erityisen taitava löytämään teollisuuden prosesseista tehostuksen tarpeita ja ideoimaan digitaaliset ratkaisut niiden kehittämiseksi. Nykyaikana teollisuusyritys voi saavuttaa tarpeeseen räätälöidyillä digitaalisilla työvälineillä hyvin paljon kilpailuetua.

Esimerkiksi tekoäly on kovaa vauhtia tulossa teollisuuteen ja olemme etulinjassa kehittämässä tekoälyyn liittyviä ratkaisuja. Tekoäly voi esimerkiksi suunnitella tuotannon työjonoja taitavammin kuin ihminen, koska se osaa ottaa enemmän muuttujia huomioon. Tekoäly voi myös suunnitella ostot projekteille huomattavan tarkasti, jolloin tuotannossa materiaalien ostot on ajoitettu optimaalisesti ja tavaraa tilataan sopiva määrä tulevaisuuttakin silmälläpitäen. Tekoälyn ei tarvitse toimia pelkästään itsenäisesti, vaan se voi esimerkiksi tehdä vain ehdotuksen henkilölle joka hyväksyy tai muokkaa ehdotusta.

Valmistamme räätälöidyt ohjelmistot teknologiariippumattomasti myös kaikille muillekin toimialoille. Käytämme tarvittaessa esimerkiksi tuotantolaitteiden anturoinnissa myös sähköteknisia ja sulautettuja ratkaisuja.

Ota minuun yhteyttä, mikäli haluat keskustella ohjelmistoprojektista yrittäjän kanssa joka aidosti ymmärtää ohjelmointia, liiketoimintaasi ja löytää aina ratkaisun ongelmaasi. Jos ei mitenkään, niin jotenkin.

Erittäin lämpimin yhteistyöterveisin

Jussi Mäntylä

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Skycode Oy logo

Tiedot

Nimike: Yrittäjä
E-mail: jussi@suomenmediatoimisto.fi
Puh: 0407000002
Some:

Osaamistagit

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Erikoisosaaminen

Big Data
IoT
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

IT
Media
Valmistava teollisuus

Teknologia

Amazon Web Services
Android
Node.js
Javascript
PHP
Python
Magento
WooCommerce

Siirry yrityksen profiiliin Skycode kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku