Jussi Mäntylä - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaNimeni on Jussi Mäntylä ja olen ollut ohjelmistoyrittäjänä yli 20 vuotta ja oppinut tehokkaasti omaksumaan asiakasyritysteni tarpeet. Minulla on itsellänikin vahva ohjelmointitausta, vaikka aikani menee ensisijaisesti nykyään ohjelmistoprojekteiden myyntiin. Olen kuulemma lisäksi mukava kaveri.

Olen erityisen taitava löytämään teollisuuden prosesseista tehostuksen tarpeita ja ideoimaan digitaaliset ratkaisut niiden kehittämiseksi. Nykyaikana teollisuusyritys voi saavuttaa tarpeeseen räätälöidyillä digitaalisilla työvälineillä hyvin paljon kilpailuetua.

Esimerkiksi tekoäly on kovaa vauhtia tulossa teollisuuteen ja olemme etulinjassa kehittämässä tekoälyyn liittyviä ratkaisuja. Tekoäly voi esimerkiksi suunnitella tuotannon työjonoja taitavammin kuin ihminen, koska se osaa ottaa enemmän muuttujia huomioon. Tekoäly voi myös suunnitella ostot projekteille huomattavan tarkasti, jolloin tuotannossa materiaalien ostot on ajoitettu optimaalisesti ja tavaraa tilataan sopiva määrä tulevaisuuttakin silmälläpitäen. Tekoälyn ei tarvitse toimia pelkästään itsenäisesti, vaan se voi esimerkiksi tehdä vain ehdotuksen henkilölle joka hyväksyy tai muokkaa ehdotusta.

Valmistamme räätälöidyt ohjelmistot teknologiariippumattomasti myös kaikille muillekin toimialoille. Käytämme tarvittaessa esimerkiksi tuotantolaitteiden anturoinnissa myös sähköteknisia ja sulautettuja ratkaisuja.

Ota minuun yhteyttä, mikäli haluat keskustella ohjelmistoprojektista yrittäjän kanssa joka aidosti ymmärtää ohjelmointia, liiketoimintaasi ja löytää aina ratkaisun ongelmaasi. Jos ei mitenkään, niin jotenkin.

Erittäin lämpimin yhteistyöterveisin

Jussi Mäntylä

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Skycode Oy

Tiedot

Nimike: Yrittäjä
E-mail: jussi@suomenmediatoimisto.fi
Puh: 0407000002
Some:

Osaamistagit

Teknologia

Android
Amazon Web Services
PHP
Javascript
Python
Node.js
Magento
WooCommerce

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Erikoisosaaminen

Webkehitys
Big Data
Verkkokaupparatkaisut
IoT
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Toimialakokemus

IT
Media
Valmistava teollisuus

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Skycode Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku