Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Jukka Maijala - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaJukka Maijala toimii QPR Software Oyj:n (QPR) julkishallinnon toimialapäällikkönä.

 

Jukka on toiminnankehittämisen ja ICT-lähtöisen ratkaisumyynnin ja asiakkuusjohtamisen ammattilainen yhteensä yli 20 vuoden kokemuksella. Toimialakokemusta Jukalla on muun muassa yksityissektorin telecom operaattori-, telecom R&D- ja johdon konsultoinnin toimialoilta, sekä julkisen sektorin IT-ratkaisujen ja palvelujen sekä toiminnan kehittämisen alueilta. Ratkaisu- ja palvelunäkökulmassa Jukan kokemus kattaa valmisohjelmistoratkaisuista (mm. ERP-, laskutus-, CRM- ja CMS-, internet- ja mobiiliratkaisut sekä toiminnan johtamisen ja kehittämisen ratkaisut) räätälöityihin IT-ratkaisuihin ja konsultointipalveluihin. 

 

Toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen sekä muutoshankkeiden ja operatiivisen toiminnan tukemiseen liittyvissä haasteissa ota yhteys Jukkaan.

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

QPR Software Oyj logo

Tiedot

Nimike: Julkishallinnon toimialapäällikkö, QPR Software
E-mail: jukka.maijala@qpr.com
Some:

Osaamistagit

Omat tagit

b2b-myynti
julkinen sektori
julkinenhankinta
digitaalisen liiketoiminnan kehitys
liiketoiminnalliset tavoitteet
liiketoiminnan kehittäminen
muutoshankkeet

Siirry yrityksen profiiliin QPR Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku