Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Joni Ranta-Eskola - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaRajobitin tarina alkoi vuonna 2018. Lähtöajatuksena oli, että jokaisesta yrityksestä löytyy robotille käyttökohteita. Kuitenkin käyttäjäkunta koostuu ehkä vielä nykyisinkin pääosin suuremmista yrityksistä, joilla on resursseja investoida teknologiaan ja ohjelmistorobotiikan käyttöönottoon.

Mielestäni pk-yrityksiltä puuttui kokonaan mahdollisuus hyödyntää ohjelmistorobotiikkaa ja siten tehostaa liiketoimintaansa. Ja tätä nimenomaista haastetta lähdettiin ratkaisemaan. Rajobit syntyi, kun keksimme palvelumallin, jonka avulla voimme järkevästi toimittaa robotteja toimialariippumattomasti kaiken kokoisille yrityksille. Myös pk-yrityksille, joista yrityskanta Suomessa pääosin koostuu.

Olen aikaisemman työurani aikana päässyt näkemään, miten suuremmissa yrityksissä ohjelmistorobotiikkaa ja automaatioita pystytään liiketoiminnassa hyödyntämään. Vuonna 2009 olen ollut ottamassa ensimmäisiä ohjelmistorobotteja käyttöön. Ja toki aikanaan olen myös itsekin naputellut niitä loputtomia Exceleitä ja raportteja. Nyt ohjelmistorobotti hoitaa nämä puuduttavat rutiinityöt puolestani ja voin keskittyä merkityksellisempään työhön.

Autan mielelläni ohjelmistorobotiikkaan liittyvissä kysymyksissäsi. Katsothan myös blogikirjoitukseni, kuten esimerkiksi: Ohjelmistorobotiikka: hypeä vai purkkaratkaisu

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Rajobit Oy logo

Tiedot

Nimike: Founder, CEO
E-mail: joni@rajobit.com
Puh: +358 400 893 359
Some:

Osaamistagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistorobotiikka

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
IT
Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Kauppa
Kiinteistöala
Koulutusala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Media
Pankki ja vakuutus
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Rakentaminen
Telekommunikaatio
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Urheilu, viihde ja virkistys
Valmistava teollisuus

Omat tagit

rpa
RPA-hanke
RPA kehittäjille
ketterä ohjelmistokehitys
ohjelmistorobotti
ohjelmistorobotiikka
ohjelmistoratkaisu

Siirry yrityksen profiiliin Rajobit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku