Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Jani Siivola - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaJani Siivola KMT, on ELY-keskusten valtakunnallinen asiantuntija (analyysi, markkinointi ja asiakkuudet ja kasvustrategiat) ja hän on sparrannut satoja pk-yrityksiä markkinoinnin,  myynnin ja tuotteistamisen kehittämisessä. Hän on toiminut usean vuoden ajan Lapin ammattiopiston yrittäjyyskoulun asiantuntijana ja sparraajana aloittaville yrittäjille.

Hän on myös näyttötutkintomestari ja arvioinut opiskelijoiden ja alkavien yritysten liiketoimintasuunnitelmia muun muassa Lapin ammattiopiston, Lapin ammattikorkeakoulun ja Rastorin asiantuntijana. Siivola on toiminut Lapin ammattikorkeakoulussa markkinoinnin sivutoimisena luennoitsijana ja hänellä on opettajan pedagoginen pätevyys. Siivola tunnetaan rennosta ja tehokkaasta opetustyylistä, jossa käytetään paljon konkreettisia esimerkkejä.

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Reddo Partners Oy logo

Tiedot

Nimike: Toimitusjohtaja, senior consultant
E-mail: jani.siivola@reddo.fi
Puh: +358407177815
Some:

Osaamistagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Projektinhallinta

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus
IT
Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Koulutusala
Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

Google
Microsoft

Siirry yrityksen profiiliin Reddo Partners kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku