Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ilpo Simonen - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaIlpo on Joensuulainen kesämies joka vaihtaa sandaalit ja shortsit lämpimämpään vasta pakon ja pakkasen sanelemana. Hänen herttaisen mörököllimäisen ulkokuoren ei saa antaa kuitenkaan hämätä, sillä sen alla kuplii kymmenien vuosien rautainen hanke- ja projektityöskentelykokemus nuorisotyörintamalta. Hän hahmottaa ja jäsentelee kokonaisuudet millisekunneissa, sekä löytää aina oikeat kysymykset ja vastaukset tilanteesta riippumatta (puhuu myös silloin tällöin ihan asiaakin).

Töiden ulkopuolella Ilpo tuomaroi futispelejä ja estää sammaloitumisen jatkuvalla liikunnalla. Hän on myös nykytrendien mukaista tiimin parrankasvatuskeskiarvoa nostamassa varsin onnistuneesti.

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Kooders logo

Tiedot

Nimike: Myyntiparta
E-mail: ilpo@kooders.fi
Puh: 050 591 2333
Some:

Osaamistagit

Liiketoimintaprosessi

Myynti
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Testaus ja laadunvarmistus

Toimialakokemus

Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Kiinteistöala

Siirry yrityksen profiiliin Kooders kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku