Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Frej Salmela - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaOlen työskennellyt 35 vuotta ohjelmistoliiketoiminnan parissa Suomessa ja Baltiassa. Viimeiset 12 vuotta julkisen sektorin ohjelmistohaasteiden parissa.

Missioni on auttaa kuntia hyödyntämään ohjelmistoteknologiaa ja digitalisointia paremmin, koska julkisen sektorimme on pystyttävä tehostamaan toimintaansa lähitulevaisuudessa.

Abilita toimittaa integroituja ja skaalautuvia tietojärjestelmäratkaisuja julkiselle sektorille. Asiakkaamme koostuvat lähinnä kuntasektorin toimijoista, joille tarjoamme ratkaisut talous- ja henkilöstöhallintoon, sivistystoimeen sekä sosiaali- ja terveydenhuoltoon.

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Abilita Oy logo

Tiedot

Nimike: Myyntijohtaja
E-mail: frej.salmela@abilita.fi
Puh: 044 318 6027
Some:

Osaamistagit

Liiketoimintaprosessi

HR
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT
Julkishallinto

Siirry yrityksen profiiliin Abilita kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku