Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Emma Mäkinen - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaOlen toiminut Wunderin HR:ssä viimeiset kymmenen vuotta ja vastaan Suomen työntekijöistämme sekä rekryistämme. Meillä Wunderilla tiivis yhteistyö, luottamus ja avoimuus ovat kaikki kaikessa. Panostamme erinomaiseen työkulttuuriin, joka on palkittu useana vuonna myös Great Place to Work -gaalassa. Lisäksi Wunderilla on Future Workplaces -sertifikaatti.

Mikäli Wunder työpaikkana kiinnostaa sinua, ota rohkeasti yhteyttä! Avoimet työpaikkamme löydät verkkosivuiltamme, ja otamme vastaan myös avoimia hakemuksia. Kerron mielelläni lisää Wunderista myös puhelimitse tai sähköpostitse.

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Wunder logo

Tiedot

Nimike: Talent Operations Lead
E-mail: emma.makinen@wunder.io
Puh: +358 40 0445638
Some:

Osaamistagit

Liiketoimintaprosessi

HR

Siirry yrityksen profiiliin Wunder kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku