Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ari-Pekka Saarela - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaAutan organisaatioita kehittämään digitaalisia palvelujaan lähestyen kokonaisuutta kaikkein vaikeimpien käyttäjien kautta.

Tuntemani pohjoismaiset organisaatiot haluavat lähtökohtaisesti palvella kaikkia asiakkaita. Sähköiset palvelut kuitenkin edelleen suunnitellaan ja rakennetaan ikään kuin peruskäyttäjälle. Palvelut tulisi suunnitella vaikeimmat käyttäjät edellä, jolloin mahdollisimman moni asiakas pystyisi palveluja käyttämään. Vai onko joku kohdannut joskus liian selkeän ja helppokäyttöisen palvelun?

Kun palvelut suunnitellaan huomioimaan paremmin erilaiset käyttäjät, niistä tulee sujuvampia kaikille käyttäjille. Palvelun ulkoasun laadusta tai brändi-identiteetistä tinkimättä.

Tiimini kanssa viemme eteenpäin inklusiivisen suunnittelun ja saavutettavuuden ilosanomaa ja autamme asiakkaitamme toteuttamaan kaikille käyttäjille parempia digitaalisia palveluja.

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Siteimprove Oy logo

Tiedot

Nimike: Team Lead - Accessibility Testing, Nordic
E-mail: aps@siteimprove.com
Puh: +358 400 802 438
Some:

Osaamistagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Auditointi
Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Käyttäjähallinta
Testaus ja laadunvarmistus
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta
Tietoturva
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Siirry yrityksen profiiliin Siteimprove kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku