Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Aki Vänskä - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaOlen toiminut IT-yrittäjänä vuodesta 2011 lähtien. Kaikesta kiinnostuvan luonteeni ansiosta olen hyvinkin ratkaisukeskeinen. Erityisen lähellä sydäntäni on kenttätyöskentelyn digitalisaatio, Iot ja 3D-viestintä eri muodoissaan. Yrittäjäksi tuli siirryttyä laivarakennusalalta, jossa toimin projektipäällikön tehtävissä sekä rakennesuunnittelija.

Premode Oy perustettiin alun perin vahvasti 3D- tuoteviestinnän ympärille. Liikeideamme oli saattaa kompleksiset raskaanteollisuuden tuotteet tai tuotekokonaisuudet ymmärrettävään muotoon mobiilisovelluksiksi tai HTML- muotoon verkkosivulle.

Tämän jo kohta 10 -vuotisen kokemuksen kautta, minulle jäi vahva ratkaisumuotoilu- ja suunnitteluformaattiosaaminen. Innokkaan tiimimme kanssa, ehdimme toteuttaa useita kymmeniä laajoja ja satoja pienempiä projekteja tuoteviestinnän saralla. Laajimmillaan projektituotantomme käsittivät jopa täysiveriset suunnittelusovellukset.

Tätä nykyä olen keskittynyt kehittämämme Dotag- työmaadokumentointisovelluksemme myyntiin ja kehittämiseen. Toimin myös konsultin ominaisuudessa rakennusalan digitalisaatioratkaisujen ja suunnitteluhaasteiden parissa.

Mikään rakennusalan digitaalinen tai tuoteviestinnällinen ongelma ei ole ylitsepääsemätön. Suunnittelu – ja rakennusdatan liikuttelu formaatista toiseen saattaa olla joillekin turhauttavaa, mutta minulle se suuri intohimo datan hyödyntämisen näkökulmasta.

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Premode Oy / Dotag mobile documentation  logo

Tiedot

Nimike: Myynti, kehitys, integraatiot
E-mail: aki.vanska@dotag.com
Puh: 044 777 07 44
Some:

Osaamistagit

Liiketoimintaprosessi

Myynti
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Mobiilikehitys
Sisällönhallinta

Toimialakokemus

Rakentaminen
Valmistava teollisuus

Teknologia

CAD
Android
iOS

Omat tagit

mobiilidokumentointi
mobiiliratkaisut
3d mallinnus
autocad

Siirry yrityksen profiiliin Premode Oy / Dotag mobile documentation kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku