Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Zoined auttaa kauppiaita seuraamaan myyntejään helposti, visuaalisesti ja monipuolisesti. Palvelu koostuu automaattisista sähköpostiraporteista ja selainkäyttöisestä portaalista. Käyttöönotto ei vaadi perinteistä suurta IT-projektia.

Zoined Oy

Yritysesittely

Laaja kuvaus puuttuu.

Työntekijöitä 11
Y-tunnus 2440998-6
Perustettu 2011
Www Kotisivut
Puh
E-mail sales@zoined.com

Toimipaikat     Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: BI ja raportointi, Myynti

Erikoisosaaminen: Pilvipalvelut / SaaS, Big Data, Integraatiot, Analytiikka

Teknologia: Windows, Mac OS, iOS, Android, Windows Phone

Toimialakokemus: Kauppa, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT

Tarjonnan tyyppi: Valmisohjelmisto

Omat tagit: Zoined, raportointi ja analysointi, Analytiikka, raportointiratkaisut, Yritysohjelmistot, kanta-asiakashallinta, Myynninhallinta, tuotehallinta

Jäsenyydet

ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Zoined - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiCafé Loetje

"Menestyäkseen ja johtaakseen liiketoimintaa kunnolla tarvitaan jatkuvaa tietoa siitä, mitä jokaisessa ketjun ravintolassa tapahtuu. Pääkonttorista käsin se ei ole helppoa, mutta Zoinedin avulla kuka tahansa ketjujohdossa tai ravintoloissa saa tarvittavan tiedon silmänräpäyksessä. Zoined tekee minut onnelliseksi. Avaan päivittäisen sähköpostiraportin aamulla kotioven.."

-- Wim Pel, Talousjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiFinlayson

"Ihastuimme siihen, kuinka helppoa palvelun käyttö on ja miten helppo se oli omaksua. Vaikutus oli välitön. Tiedon visuaalinen esitysasu muutti henkilöstömme tapoja työskennellä. Nyt suunnittelu ja myynti näkevät, mitkä myyntikampanjat toimivat ja mitkä mallistot, tuotelinjat ja tuotteet kannattaa pitää ja mitkä lakkauttaa. Ensimmäistä kertaa myös myymäläpäälliköt voivat.."

-- Petri Pellonmaa, Talousjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiHintakaari

"Zoined osoitti nopeasti, kuinka integraatioprojekti oli mahdollista toteuttaa muutamassa päivässä, ja kuinka vaivatonta käyttöönotto voi olla. Zoinedin myötä yritys kykenee tekemään nyt entistä parempia päätöksiä. Koska liiketoiminnasta on niin helppo tehdä kyselyitä ja saada palvelusta selkeät faktapohjaiset vastaukset, käytämme sitä useita kertoja päivässä..."

-- Sami Lepistö, projektipäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiHifi Studio

"Käytämme päivittäin Zoinedin palvelun päämittareita, joiden avulla seuraamme ja kehitämme muun muassa asiakaspalveluumme liittyviä toimenpiteitä. Käyttöönotto oli helppoa - kun päätös lähteä mukaan oli tehty, suunnittelimme vain huolellisesti palvelun käyttötarkoitukset ja -tavat, ja eipä aikaakaan kun se oli jo päivittäisessä käytössä. Palvelun myötä jokainen.."

-- Jarmo Nevari, Toimitusjohtaja

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Zoined - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Zoined - Referenssit

Zoined - Bloggaukset

Zoined - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Zoined - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Zoined - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Zoined kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku